Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@radnik........onaj ko je izazvo c.e.t.n.i.k.a 1992g,tad je greska napravljena a sad su ovo samo posledice svega ovoga jada i zivota ovakvog,u ovom kukanju vam fajde nema.
Pa bolje dzaba lezati kod kuce nego dzaba strajkovati.
Kako se ljudi svugdje u civilizovanom svijetu, gdje je puno bolji život nego nama lijepo uspiju složno okupiti i boriti za još bolje uslove. A mi ovdje crkosmo, ali niko ni habera, bitno je da se mi koljemo oko gluposti dok nam oni koji su nam to servirali otimaju hljeb iz usta... I trebamo da radimo za minimalce kada nismo u stanju reći stoci na vlasti da je dosta!