Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
89,3% je primilo minimalno 1 vakcinu dok zaokruzenu vakcinaciju ima 86,4% punoljetnih.Kod osoba starijih od 12 godina taj je postotak 87,7 odnosno 84,4%.
Pisac ne kaze da je u Holandiji vakcinisano preko 9()% i preko 70 % sa booster, i da ostaje G1....
Koji umrli😂😂, ja vjerujem da ljudi umiru ali problem je sto kod nas ko god umre kazu korona.
Jest ovo sve providno, kad uvode mjere, svi uvode, kad ukidaju, svi ukidaju. Zasto onda pelcujete narod. Plan bio nametnut pelc.
Evo ja sam tri put pelcovan i sta sad? Pobogu....
Na 53 000 zaraženi 12 umrli. U zemlji gdje idu Torabiju po vodu na 300 zaraženi 18 umrli.
glup svijet nece da se vakcinise
Ide septembar, oktobar neki novi set mjera kao i obično. Ova korona postala kao neki tradicionalni turnir. Tačno znaš kad počinje, kad je finale a kad završava