Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha al prcaju slovenci hahaha vidi samo ovog na slici kako se smijeska i podjebaje haha
jarane, granice na balkanu se nisu rijesile 500 godina. Nece ni sada, vjeruj ti svom ciki i prvo izadji iz plicaka u razmisljanju prije nego sto bilo sta napises o Balkanu.
Ma tripuju Slovenci http://www.hervardi.com/zemljevidi.php
Sve im je LIJEPO REKAO ovaj gospodin covjek predsjednik Slovenije!!! U prevodu na hrvatski bi to bilo \"Mozete da nam ga fuckate!\" :)
ma Slovenci su iskompleksirani alpski seljaci.
meni ovo prije izgleda kao glupost same EU: zahtijeva da zemlja pristupnca ima rijeseno granicno pitanje sa postojecim clanicama EU, ali nije vazno da li isto pitanje ima rijeseno sa zeljema koje jos nisu clanice EU. tako je EU primila Sloveniju, a da su recimo Slovenija i Hrvatska rijesile taj problem u zadnjih 5 minuta, onda bi Hrvatska nakon pristupa mogla neko vrijeme \'guziti\' po istom principu BiH i Crnu Goru. U svakom slucaju dobar signal da se svi granicni problemi sto prije rijese.