Nicolas Sarkozy u Turskoj
0
"Niste spremni za članstvo u EU"
Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto nek je Rumunija spremna ...
Turska je razvijenija zemlja od Francuske, Rumunije, Bugarske, i pola ostalih zemalja EU..al\' koga briga koliko je razvijena..tamo ima muslimana, u tome je problem!
od une do do vidina se vijori srpska zastava!
Pa vjerovatno zbog toga sto neki naši susjedi ne mogu da prežale što svoju teritoriju nisu proširili na našu državu...pa ovako ulijecu na naše sajtove ne bi li nas pokusali uvrijediti rijecima..a kada nisu uspjeli bombama...pištoljima i sl. s riječima nam samo iz dana u dan dokazuju koliko nam zavide...uz to jođ brkaju spolove...informatička pismenost im je na najnižem nivou a vokabular i da ne spominjem...i šta reci o takvim ljudima...apsolutno ništa...kao što su i oni sami..jedno veliko ništa :)
Ljudi, je li moguce da nemate pametnijeg posla nego da se raspravljate o Turskoj? Zasto, ali zasto, bas svaka tema zavrsi na nacionalnom prepucavanju?
TO SA TURSKE DESTINACIJE SI U PRAVU! AKO IDEM U ISTAMBUL,NE IDEM DA BIH SE DIVIO DZAMIJAMA,I TURSKOJ PAMETI! VEC CRKVI I MUZEJU....ONO STO IM OSTAVISE U AMANET NE SVOJOM VOLJOM,RIMLJANI I GRCI!! A ZA SERIJE...MISLIM JESI TI NORMALAN??? O CEMU PRICAS? O SERIJAMA KOJE PRATE NIZI SLOJEVI? PA PRATILO SE PO SRBIJI I SPANSKE I PORTUGALSKE,PA NE POSTAMO SMO HUANI,EDUUARDI! TO NAS RAZLIKUJE OD VAS,VI STE PRODALI DUSU SA SAKU PIRINCA! A KO I KAKO ZIVI ,DOVOLJNO JE DA PROSETAM DO TUZLE,I VIDIM VAS KVALITET ZIVOTA! ..MISLIM,RAZLIKUJEMO SE MI! DOVOLJNO GOVORI TO STO SI TI,KAO NEKA ELITA SE MISLJU! AHAHHA A OVAMO POMINJES NEKE SPANSKE SERIJE! TO SAMO POKAZUJE TVOJ NIVO! MADA CUDNA JE TA LJUBAV OKUPATORA I OKUPIRANOG...RETKO GDE SE SRECE TAKVA VEZA KAO IZMEDJU VAS POTOMAKA OTPALIH I VASIH NASILNIKA KOJI VAS SABLJOM I KORBACOM UTERASE U ISLAM!
Na svu sreću i opet poslije svega živimo bolje nego vi...a da su vam rasprodate sve destinacije za Tursku otkako ste poceli pratiti turske serije dovoljno govori o vasem karakteru i ispraznim rijecima...ono po ćemu se možete pohvalitit jeste da sve što ste poćeli niste obavli do kraja..koliko nam zavidite dovoljno pokazuje što ste vrlo ćesti posjetioci BiH site...dok vi nama uopste niste zanimljivi...dok punite Turske hotele i ljetovalista ostaje vam samo nada da će nekad možda vasi potmoci doživjeti takav prosperitrt kao oni :)
::)!!!! MISAO I BOSNJACI,TO JEST MUSLIMANI! ZAR IDE JEDNO SA DRUGIM?? NE PAMTIM KAD SAM U SRBIJI KUPIO NEKI TURSKI PROIZVOD,NE KAZEM DA IH NEMA! AL MORA BITI DA IH JA NE KONZUMIRAM!.. KO OD GLADI UMIRE,DOVOLJNO GOVORI DA GRCKA MORA DA DIZE ELEKTRICNE OGRADE,OD NAVALE SITIH I BOSIH TURAKA! NE BEZE ONI OD LEPOG! JA NE ZNAM ZASTO SE VI JEDNOSTAVNO NE PROGLASITE TURCIMA,VI TO I JESTE! PARADOKSALNO JE DA STE SKRO UZELI IME BOSNJAKA,IME PO DRZAVI KOJU JE POKORIO I UNISTIO JEDAN TURSKI SULTAN BTW...KOJEM PRE NEKI DAN PODIGOSTE SKOLU! NIJE CUDO DA STE USLI U VICEVE!
Boji se Evropa Turske i kraj priće :) A što se tiće BiH, Srbije, Hrvarske i regije..pogledajte samo etikete i šta kupujete...da vam nije Turske i Kine, pomrli bi i goli i bosi...prema tome, dokle god je cijela regija jad jadni i za Evropu i za Tursku i za svijet....tišu mišu...bolje vam je da brinete o svojim guzovima...a oni će lako...daleko su ispred nas :)
Mi i pišemo turskim jezikom (pola su turcizmi a pola bosanski), samo što vi taj turski jezik pokradoste pa ga nazvaste srpskim, kradete teritorije, pjesme - pokusali ste i sevdalinku proglasiti srpskom pa vam ta prevara nije uspjela, izmisljate nazive gradova tako da im dajete prefiks \"srpski\" ili \"srpsko\". Mislite da se zemaljska kugla da posrbit. Jela koja su tipično orijentalna po mjestu nastanka nazivate \"srpskom kuhinjom\". Pogledajte dobro tu \"srpsku kuhinju\" i vidjet ćete da ako izbacite orijentalna jela ostat ćete gladni. Kompletna vaša kultura je turska - a ono što je nekultura to možete nazvati srpstvom.
Ne postoji kontinent \'Europa\', Europa je politička odrednica, a kontinent se zove Eurazija. Knjigu u ruke seljačine, pa onda lajat i laprdat! @ YU-STAR - kralju, samo naprijed ;)
Pa sto bosnijanski turkofili ne (pro)govore i ne pisu turskim jezikom namesto sto se non-stop sluze srpskim jezikom. Ovom svojm polovicnom asimilacijom stvaraju zabunu kod samih Turaka a sebi uskracuju stvarni identitet. A li si Turcin ili nisi.Ne moze oboje.
pa, šta će im EU, i ne treba im. mogu oni i bez EU. imaju stabilniji ekonomski sistem od većine zemalja EU.
Nisu spremni, a doveo ih Zlajo da nama pomognu. Smiješni ste.
A KO VOLI RUSE ? hahahahahhah tačno je da mi bosanski muslimani imamo naklonost prema turcima jer smo iste vjere ali sta mi vi i pravoslavci i katolici imate reči na tu temu....
logicno,eu.mora da bude krscanka.....
kurab ti pea sarkozy!