Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NjV donio zakon po kom, u slučaju da Bosna ("BiH") opet bude monarhija, Krunski tužilac će zatražiti smrtnu kaznu za Valentina Inzka i ostalih 5 guvernera, za krivična djela krijumčarenja trupaca i ruda/minerala pod kolonijalnim uslovima (na masovnoj razmjeri i po cijenama drastično ispod tržišnih) | HM: should Bosnia be kingdom, Crown Prosecutor to seek death penalty for Inzko & five other "high reps" (governors) over timber, ore smuggle (TWITTER) http://is.gd/sW9lTx http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
MerkelOVOJ? hahahhaha ja ovaj svoj maternji jezik nikad necu znati, cini mi se xD
hoce klixovi da nam Merkel opet uvede vizni rezim hahaha,pa i treba kad pismo njeno prezime pogresno :) Guten Morgen :)
znaci nije do mene? Servus und Guten Morgen :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
obama kaki
nema kad da se izvine pri kraju je sa bobama... hahahahaha
Nemoj da se brinete, mi vam donosimo samo "demokratiju" by Barack Obama.
meni koliko je poznato ona se preziva Merkel,a ne Merkelova :)
Eto ja se izvinjavam al i dalje cemo vas prisluskivati jer to je za vase dobro :))))
A ko je Merkelova? Za Merkelovu jos nisam cuo.
I čudio bih se da se izvine za nešto. Oni nisu bili u stanju da se izvine Iračkom narodu poslije dva (naftna) rata i hiljade nepotrebno ubijenih ljudi.