Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je suis Gaza
Život nije isto život. To je oduvijek bilo, jeste i biće. Svaka nada u drugačiji odnos je utopija.
Ma to su izraelski teroristi u saradnji sa CIA-om i masonima namjerno izumili neki način da vještački prave hladno vrijeme da muslimanska djeca ginu!
klix to vam gazde dale odobrenje da napišete ovu vijest da ne budu puno ofirni oko čarlija!!?
Ovo je sila http://tinyurl.com/qualitypower-2015
To su muslimanske bebe...koga briga
E jadni ovi Palestinci, svakako. I nije samo ovo zbog zime, valjda je jasno. Ne vrijede svi životi jednako, stara priča, nažalost. Ako su "bitni" tačno se zna broj, ako nisu, onda je preko nekoliko. "Oni" tamo, ubijaju se svaki dan i hajd koga briga, uzmi daljinski. Onda ebola u Evropi, npr. 7 slučajeva, u Africi je "samo" epidemija....ma toliko primjera, ali surovo je to, svaki dan dokazi. Pravda -koga, čega? Šta je to? Samo interes i licemjerje.
Pa zašto vama vrijede više zivoti nekoliko palestinaca naspram 2000 zena i djece u Nigerii ubijenih danas i one djevojcice sa explozivom .njih ne zalite jel jer su ih muslimani pobili danas
otkako su na Klixu uveli CENZURU i ZABRANILI KOMENTARE, klix je postao GROZNO DOSADAN ! ako ovako nastave, ODLAZIM NA AVAZ a pozivam i vas da NAPUSTITE UCMALI KLIX !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovdje smijemo komentarisati da lajemo ko cuke na mjesec a nikakve fajde, na bebine taoce niko ne smije ni zucnut a sloboda govora se proglasava antisemitizmom..
joj slike hljebe