Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma lako je vama svima sad pricati dali su mu prostor na tv-u iz razloga sto zele da svi znaju ko je on i na sta je sve spreman u slucaju da dodje u sarajevo da se ne bi nasao neki idiot koji bi mu se usprotivio i time sebi presudio treba da ga se bojite, jer kad je otimao neke velike mangupe, a svi znate na koga mislim, oni su plakali kao male pi.cki.ce zato nijedne mangupi na baterije.
kad vec citirate...onda to uradite na ekavici kako on prica...pored toga nije u pitanju rahmetli babuka nego ramiz delalic celo. ispravite ovo nazovi novinari. vozdra.
samo vi objavljujte tekstove o kriminalcima,svaka cast!
@zasto zato što se čovjek zove aleksandar kristijan golubović, na primjer...
ma legenda covjek, bas mi se svidja, ne znam st ostali misle ali, meni i nije tako loš. malo je tuzno sto ostatak zivota mora provesti u strahu da ga neko ne upuca ali sta ces, takav je zivot vodio da to sad mora biti tako...
Nije problem Kiki. Ja cu da te oladim. Ja nisam narkoman
I privatne i drzavna tv se finansiraju iz tv pretplate, ili...?
masan papak pa divi ga
Ostao je ziv zato sto je chkapi, krtica od jajare
vi ste kompletan tekst fulili! Strucan neki novinar
koga boli djon. lik je frontalno irelevamtan.
Halo ba.... cijelovecernji intervju sa BG kriminalcem u udarnom terminu ? Kakve veze on ima s nama ? Da se djeca ugledaju ?
Na šta spade 60 min. jad i čemer.FUJJJJJJJJJJJJJJJ
Hajde da se odrzi mec na propisima UFC-a izmedju Kristijana \"Kiki\" Golubovica i Nasera \"Komadanta\" Orica! Sta mislitite koji ce konacan ishod biti???
Senadova ekipa gostovala kod Cele pa zasuti najgledaniji CD... bivsi radijator202 Bakir ko rudar radi ne bil se ko smilovo pa ugasio najgledanijih 60 minuta.....omladinski radio202 kljuc u bravu svim ni n od novinara od istih koji su ih postavili, a zato su ih i postavili da bi ih mogli ugasit.. koja drva , cumur i benzin spremaju u predizbornoj godini za lozenje nove vatre .... bogami nam spremaju nove i stare najbolje medj najgorim budilnike nacije...