Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije to nista koda nas su poslije rata nestale milijarde dolara pomoći i donacija -niko nema pojma gdje su nestale
Jeste, nestale su. I onda se čudite zašto Arapi otvaraju samo džamije? Pa nisu Arapi budale, da odriješe kesu i da bacaju nama pare a milijarde koje su poslali 90' su nestale!
upravo suprotno, sve se zna. Donacije koje su dolazile za vrijeme rata i poslije rata je opljackala vladajuca SDA. Postoje i video zapisi kako novac koji je dolazio iz Turske uzima porodica Izetbegovic i njihovi stranacki poslusnici
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sasvim sigurno da ce biti dobra emisija o istrazi ove nesrece na National geographic.
tek ako nađu avion, ake ne onda ništa od emisije.
mozda ga je koperfild sakrio...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA EMISIJE I GOVANA
De vi provjerite je li avion uopste poletio!?
"....saopštili su da se avion možda okrenuo" To "mozda" izbrisite iz recenice slobodno.Pa traze ga 4 dana.Nije tamo gdje je trebao biti.Nema tu mozda.
tv show lost
pa kakvi su to strucnjaci.... nije igla da se izgubi
p
Hajjde sad one silne gatare i vidovnjaci , de me razuvjerite da niste ublehe na kvadrat
a sta je sa fazonom Bermudski trougao, NLO i sl......
Ne brani se Sirija u kafani sine
pitajte chuck norissa jucer je isti avion imao u djepu
sigurno vanzemaljci pitajte Edu Majku on zna 100%
Naci ce ga,polahko.
Iako vijest nije smijesna, tako se ismijah na komentar na istu ovu vijest koju procitah u drugim novinama : "Na kraju ce ispasti da su putnici prodali avion i podijelili pare":)
Avion je nestao u bermudskom trouglu.
Ovo nam svima treba biti opomena od Boga. Previse smo se svi okrenuli materijalizmu,, interesu i niskim porivima, a zaboravili smo sustinu postojanja.
Nije mi bila namjera da bilo kome prijetim. Ko kaze da sam i ja sama dobri vjernik - ni to nisam nigdje napisala niti istakla?
to ti nacitana?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)