Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest da je gay, ali mi je zao covjeka
ko se debelim crijevom igra, od sadržaja debelog crijeva i strada
humoristican si ko debelo crijevo.
A tek što su njegovi švaleri u šoku.
ovo je lažna vijest. tip je deklarirani derpe. jedna od nuspojava side je ... leukemija. sorry, ušlo mu kroz bulju. alajhimanet, jedan manje.
a ljudi koji su pederi ovde, samo udaraju minuse. u nešto se udarati mora. čuvajte se šareni, guza donosi sidu, a sida leukemiju, pazite na kemiju ...
acti, dabogda ti sin zeta, a kćer snahu doveli. ti popušila globalnu masonsku derpe propagandu, pa misliš da si "svjetska dama" ?!? ma, tuka nepismena, bona, provincijalna glupača koja ne vidi dalje od nosa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izdvži Gvido, ćevija 105 je uz tebe
jesi li vidio kako dobro srbija igra na prvenstvu ??
Gvedo sam sinoć Gvke svamota su. Svbiju još čekam, vekao mi je Niković da igvaju 31. ovog mjeseca avi u mene na kavendavu nema taj datum ima samo do tvidesetog nažavost. Svbija će da osvoji mundijav, koeficijent 1,15