Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekoliko mojih bliskih prijatelja Nijemaca kazu a je ova izbjeglicka kriza ne vide kao problem za Njemacku, nego priliku za rast njemacke nacije, kao pocetak jedinstva u razlicitosti religija i nacija, i kraj dvojnosti religija.Kazu "ponosni smo sto smo Nijemci""...Predivno!..I ranije sam ih cijenila, a sada me svojim razmisljanjem i stavom prema ovom problemu sve vise odusevljavaju...
Najvjerovatnije je ta zabava koncert, gdje svira Hans Mitraljezac
Može se još do zime a onda velike demonstracije.Njemcima je do dolazka izbjeglica falilo stotine hiljada stanova.Samo je istok tamo prazan, a istok kod njemaca je ko kod nas BiH čitava,puno nacionalista.Biće tu svašta.
Allah hin nagradio
Svi putevi vode u Njemacku