Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje je da jede mimo te kuhinje narednih par mjeseci. :)
Hebace mu mlada znanje
tako i jest, hanuma mora da je u kuhinji i da kuha
'Ladies' ... na aparatima ;))
tipični Balkanac
glupan
Interesantno da niko ne kritikuje njegovu suprugu što ga uslovljava, javno blati, kritikuje i mješa mu se u posao... umjesto da mu, kao supruga, bude podrška, bezuslovna. Od mene bi dobila razvod, momentalno, pa neka podržava koga i šta hoće. :D
Svaka ti cast na hrabrosti. Ja se ne bih usudio ovako kontrirati svojoj supruzi. Doduse moja supruga ni ne zna da mi imamo kuhinju u kuci. Kada bih joj rekao da joj je mjesto u kuhinji najvjerojatnije ne bi ni shvatila na sta mislim.
a u kojoj to ''jos jednoj sobi'' ?
Sosonska posla.
tipični musliman od kojeg bježe sve žene svijeta. žena mu služi samo za razvijanje pite i pranje nogu u lavoru.
@ISTINOMprotivLAZI .... nisam oženjen, al znam dosta muslimanskih bračnih parova iz dijaspore. malo kola ostala s mućem. sve se preudale za švede, švabe, austrijance, italijane itd.... sad valjda bolje kontaš ko kome puši.
@ISTINOMprotivLAZI .... nemaš ti čime kontati. razgovaram s ljudima u firmi, na izalscima, na ulici, u trgovinama, kinima, na utakmicama itd... jednostavno, gdje ih sretnem. vidim da ti je klix plafon života i da ti nana pravi pitu, a žena pere noge u lavoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kralju
Ovaj ko da je iz Foce doso
došo ti iz mame
Ako ne može imat podršku od svoje žene kako da je očekuje od bilo koga drugog, dobro je reko treba se buhare riješit što prije.
cuj kuje bgt, ona bi indirektno da kontrolise Vladu, preko njegove grbace.. tako i nasa Sebija, samo kaze:"Bakire hocu da budem sefica..." Na neki nacin mi ga zao, jbg on MORA to ispunit, inace je rat u kuci... Nije on kriv sto su njoj veliki apetiti...