Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostani tamo do kraja manijace i onako mi nicemu nisi sluzio... Medju nama je bila iskrena ljubav. TI SI VOLIO MOJE TIJELO I IZIVLJAVAO SVOJE MANIJACKE STRASTI NA NJEMU, A JA TVOJ NOVAC I ZADOVOLJAVALA SVOJE NAJDUBLJE PORIVE, DUBOKO DO DIJAFRAGME SA CRN....
bravo
interesantno je da ove komu*njare osim psihijatrijskih dijagnoza nemaju niti jedan argument, a kada i iznesu neki argument, to vecinom bivaju lazi i to lazi u koje su sami sebe ubjedili stalnim ponavljanjem ili koje su culi sa TV-a. Tzv. Veha*bije i Nove Bosnjake ne treba protjerati, trebamo ih dobro cuvati kako bi imali nekoga ko ce kl*ati ovu po*gan komun*isticku, jer su to najveci izdajnici, ljigavci. Imaju muslimanska imena, a uvijek radili samo za Beograd i cetn*ike, a nama prosipali suplju. Vi ustvari i jeste cet*nici. Jedete krmeti*nu kao cet*nici, ne vjerujete u Boga kao cetn*ici, locete sa cetn*icima i pri tome isto izgledate kao cet*nici, psujete i sve radite isto kao cet*nici. Pa ne moze biti da imate sve njihove osobine, a da niste cet*nici, a dobro je poznata ona narodna gdje se kaze: Ne rodi se pravi cet*nik, dok ga ne okoti balin*kusa. Ali oni su vam i bili mentori 50 godina za vrijeme komunizma. Dobro ste pohvatali svaku poru njihovog zivota.
ipak ste lijepo zavrsili diskusiju i da ne ureknem MASALLAH :-)
ne ljuti se salim se, moja hanuma ti odselamljuje, nasmijasmo se. takav ti je zivot.
Jesam, jesam žensko....ti sa ženama ne diskutuješ...Kao takvog sam te i prepoznala...Jesam bogme žensko bosansko, pravo, rađam djecu, kuham, radim uporedo sa mužem, obrazovana. informisana, načitana... Poselami svoju hanumu :-)
Bio sam se zainteresovao za diskusiju, al uvidjoh da si zensko.
Sto se tice politike Kusner je zmija dok ovaj govori sta misli!Nadam se da ce se brzo oporavit-saljite Bosanci i Hercegovci dobre zelje za dobar oporavak neg da crkne,nije dostojno-a truhli miteran je bio hiljadu puta gori od Sarkozija! Sto se tice Jevreja ne mijesajte Jevreje i cioniste,to su dva suprotna naroda u svakom pogledu!Ja imam puno prijatelja Jevrejske Ispovijesti i mogu rec da su jako humani i casni ljudi! Cak ga treba fino pozvat da posjeti nasu drzavu! BiH4EVER!
...i prenesi svojoj sex divi sa duplerica nase isrene komplimente i pozdrave!
Ozdravi nam brzo, poštovani predsjedniče! Pozdravi iz BiH
Tako je bilo i tokom 90-tih i 91.: SDS, HDZ i SDA su za sve okrivile komunjare, a kada su ih se riješili, počeli se klati. Mrš bagro fašistička iz BiH. I vehabije i četnici i ustaše. Odkako počeše vehabije da nas brane, propadamo. Bolje pogledajte u bradama i četnici i vi vehabije da nemate vaške, trebite ih jedni drugima, možda koliko već sutra na Golom otoku. Nije ničija do Sabaha sjala :-) I nisam komunjara, nego pokret \"Zeleni\" :-) iliti zelena partija (ne miješaj nas sa sdaovskom zelenom, allaha ti, druhačije sam zelena
@.-.-.-. pa crkni tuko i ne obracaj mi se kad si glupa. @ fasdfsa: Ne, ne, za poslije rata nisu krivi Bosnjaci, vec kom*unjare koje su za vrijeme rata sjedili po podrumima, umjesto da su se latili puske i borili se protiv agresora. Uvijek ste izdajnici bili, ali komunjare izumiru sirom svijeta, pa ce i ovdje. To sto su ti dosle vehabije, morale su jer si ti sjedio sa ostalim kom*unjarama, izdajnicima po podrumu ili si pobjegao za inostranstvo
Vehabije i \"Veliki Bošnjaci\" su činjenice, Ne vidi ih samo onaj ko zatvara oči ili je isti. A pod \"Velikim\" Bošnjacima mislim na svu ovu mafiju koja pod plaštom brige za svoj narod plačkalju nas i dovedoše nas na rub siromaštva. Volim da me ugnjetava i ugrožava neko kao Sarkozi nego brani kao vehabije i bošnjački \"branitelji\". I da te pitam, pričate o jevrejima i sl, koliko si jevreja u životu vidio, a da ih se toliko plašiš, ti ovdje, u BiH. Jer, koliko znam, jevreji i bošnjaci u BiH nikada nisu imali problema jedni sa drugima. Zato tri kažem da nemaš pojma i da si pod utjecajem tih ideologija o ugroženosti, ko i Srbi ktajem 80-tih i početkom 90-tih. Sita sam \"ugoženih\", jer na kraju, uvijek takvi ugrožavaju.
pa crkni i on ce uskoro akobogda
@fasdfsa radije bih sa njim crkla nego sa vama zivila