Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to nije kukavica vec jedna krmeca supcina mamu jebo
americi su politicke ruke svezane zbog OGROMNOG jevrejskog kapitala koji se tamo nalazi ! shvatite to ! amerika se nije urotila protiv muslimana !
Pa imaš onog svećenika, sa Floride mislim "Burn the Koran". Glupi Amer ne zna ni ime knjige reći kako treba.
i ima 2 i po' covjeka koji ga podrzavaju .
кога они фарбају? иш сотоне
Šeki mu viri iz oćiju....eto koliko židovi imaju privilegije da ne jebu predsjednika ni za suhu šljivu....direktale pred Kongres....jebeni ćifuti....
Pukla tikva...
Ma suplja obicna i mazanje ociju. Ukinite vojnu podrsku teroristickom cio-fasistickom ruglu od drzave.
Ama kakvi izbori kakve pi*ke materine, Zidovski lobi u SADu je jaci od bilo kojeg politicara, senatora ili institucije. U zadnjih 50 godina niti jedan predsjednik SADa nije dobio izbore bez da je prije toga otisao na noge AIPACu i zakleo se na vjernost Izraelu (doslovno). Ista je stvar sa senatorima i svim ostalim funkcionerima. Cinjenica je (znaci javno dostupan podatak) da najvece i najgledanije medijske kuce kao sto su FOX news i sl. su u vlasnistvu Zidova, Cinjenica je da je od 5 najvecih produkcijskih kuca u Hollywood-u (koje kombinovano produciraju 80% filmova u SADu po budzetu) u vlasnistvu Zidova. Jednostavno njihov uticaj na medije i javno mijenje je toliki da niti jedan politicki zvanicnik niti kandidat na izborima za bilo koju poziciju nema nikakve sanse da dobije izbore ako ne odgovara njima. O krupnom kapitalu, donacijama za kampanje istog i sl da ne pricamo....
Od nastanka teroristicko-fasisticke drzave pa do danas izmjenjalo se na desetine administracija, stotine senatora, politicara, predsjednika i td. Ali stav prema Izraelu je uvijek bio isti. Cak i neki predsjednici koji su kasnije bili izrazito kriticni prema teroristickoj i zlocinackoj politici Izraela (kao sto je Carter) dok su bili na poziciji jednostavno nisu mogli odstupiti niti jedan cm od te politike. Jednostavno Zidovski lobi, AIPAC i dr. su jaci od institucija drzave jer oni imaju ogroman, pa cak i presudni, uticaj na formiranje samih institucija i administracija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pičketina jedna obična