Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a šta očekivati poslije paštete i salame, glavne hrane sirotinje
Ima i toga ali glavni razlog je to što nas trujete kafetinima i sličnim govnima.Čovjek više ne smije ni voćku pojest a da se ne zapita s čim je sve špricana.
kod nas u hercegovini : "klavocin" ... za temperaturu : klavocin ... krajnici : klavocin ... boli te ruka : klavocin ... otpala ti noga : klavocin ... za bubrege : klavocin ... ... ... narod koji pije ovoliko klavocina, ne treba da brine za svoju budućnost ... nema je
@Kad ja kažem ja Prestala sam davno da pijem tablete,prije 2-3 godine...Ni ne pamtim kad sam popila tabletu zadnji put.U slučaju glavobolje,temperature,povišenog pritiska uzmem limun,đumbir,med,jabučni ocat,tuširanje hladnom vodom,bubrezi,urinarne infekcije-uvin čaj,sušena brusnica...Ma neću popit tabletu da mi život ovisi o tome.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)