Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je ovo ljudi moji ... još bagra nije uspjela rasprodati što je vrhovni komandant iza sebe ostavio ... ... ... znači ne da ne mogu okrečit, nego ne mogu ni rasprodat ono što je on stek'o
znači još nas hrane onim što je on stek'o ... a bagreeee
Kupio za 100000 a sad vrijedi 20 miliona. Poslovan komunjara Tito bio.
To se isplati!
Amerikanci trebaju oduzet tu imovinu i namirit svoje troskove kojim su izdrzavale njegovu socijalisticku drzavu odrzavali na aparatima do 1988. Cim je pao SSSR , prestala je i potreba za postojanjem te paradrzave. Ovaj sljam koji vlada danasnjim drzavama nje nista drugo do socijalisticki kadar bivse drzave, skolovani u jednoumlju i kad sus tigle 90-e komunizam zamjenili sa nacionalizmom i vjerskim fundamentalizmom.
Sve će to Trump vratiti, možda ima duhova komunizma koji lutaju, ili kakav nagaz, pu daleko bilo :))) Americi to ne treba, eto vas tamo. Sića jugovićka, bezze, hehe.
Zanimljivo je da Bošnjaci jedini onanišu na spomen ovog zločinca iako su od njega i njegove kvazidržave dobili ubjednljivo najmanje.
Komunjare, komunjare, vi volite samo pare. Svi ste vi komunisti, pravljeni na kalup isti !
Tito se razbacivao državnim novcem za vlastite i potrebe svojih bliskih saradnika u KPJ. Potpuno ista priča kao i danas, samo, danas je problem Čovićev Audi, a za Titove egzibicije niste smjeli ni pisnuti.
mamu li im diktatorsku, komunističku
sve nam uzmite kad nismo umjeli sacuvati onakvu drzavu dusu ste nam uzeli i otrovali davno ,sad jos to malo materijalnog i to je to
Tito je to kupovao u kešu naši sad nemogu ni jupola kupiti bez kredita da prekreče te zidove i fasade. Vecinom danas nase ambasade i kozulate placamo najamnine. Toliko o nasim politickim obecanjima u zadnjih 25 godina.
Povraća mi se od hvalospjeva o Titu... Da ne njegova ideja valjala, nadzivjela bi ga malo...
@Kromvel444 covjek umro prije 35 godina i dalje se prica o njemu, on jest uzimao sebi ali i davao drugima,da nije bili bi bijeda ko Rumuni i Bugari tada.. ovi "nosioci progresivnih ideja" da krepaju sad niko ne bi zaplakao za njima, jer samo uzimaju i kradu.. al takvim kao ti to je dzaba pricati
Vidi se ko je pravi vodja i narodni covjek. Umro a nista nije ostalo iza njega njegovim nasljednicima (sinovima unucima itd) ostalo drzavno pa sad ovi sto vladaju i pune svoje djepove sve to rasprodaju i kradu za svoje idiote norkomanske nasljednike a narod ko ovce i dalje glasaju za njih. Sta li ce iza ovih lopova ostati?
Razlika izmedju Titinih poslova i poslova ovih poslijeratnih politicara: Tito pametno ulagao u nekretnine svih naroda bivse drzave, dok ovi poslijeratni ulazu jedino u svoju licnu imovinu otimajuci od svih naroda sadasnje drzave. Bez razlike da li se radi o HDZ, SDA, SNSD, SDP, Stranke za BIH, ...
Tito je imao od zgrada, stanova, zemljišta, udjela u kompanijama do jebbenih naftnih polja... ova govna su uspjela sve da razbucaju
Ma nedirajte nista neprodajite.Jos kad se proda pa podjeli na 7 republika.Ispasce da mi jos dodjemo Srbiji za odrzavanje svete imovine ovih godina.Gdje da se potpise da nemamo nista sa tim.To je komunisticko.