Kao da sjedite na Burj Dubaiju
10
Nevjerovatan pogled sa najviše zgrade na svijetu
Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj uradite da se moze jos koji put zumirati da vidim štemal se ko po ovim stanovima
Zna lli ko kad ce doplatak doci?'
Slike su napravljene sa vrha zgrade a ne iz helikoptera. radi se o panorama slikanju i sastavljanju slika. za sve one kojima je nejasno, googlajte - curiosity selfpotrait.
Nije Dubai nista za Laktase!! Ali zato je i Dubai sveti srpski grad i uskoro ce srbi da posalju ono svoje orudjale i rdjave starugije JNA da ga opkole pa onda da ga "oslobode" kao sto su Vukovar i Srebernicu!!!!!!!!!!!!!!!! Mile Dodok Republisk Srpska Prekokrajina Dubai eto tako vma srbi misle POZZ KOSOVA
nisi ti seljak nego papak i nije slikano sa zgrade nego iz helikoptera. I sam mozes vidjeti sjenu zgrade i NAZUMAT je all the way to the top. Klocu jedan, obisi sline i idi da se igras KLISA.
Pustio sam ih da se popnu na zgradu, inače naplaćujem debelo !!
Predivna ravnica, suhovina i beton.
42 PUTA SAM BIO U DUBAIJU .STOPA KRIMINALA 0% SIGURNOST NA VISOKOM NIVOU .GRAD NEMA DUSU SVE BETON RASKOS ZA NEPOVJEROVATI SKI CENTAR 365 DANA I PREKO 120 MILIONA TURISTA POSJETI DUBAI GODISNJE , KLIMA TOKOM CITAVE GODINE SA 80%VLAZNOSTI SAMO DECEMBAR ,JANUAR I MART SU DOBRI OVO OSTALO FUJ .GRADE NAJVECU ZGRADU NA PLANETI KOJA CE BITI VISOKA 1000 METARA I KOJA KOSTA 4 MILIJARDE DOLARA .TEHNICKA DOSTIGNUCA DUBAIJA SU NEVJEROVATNA 25%KRANOVA IZ CIJELOG SVIJETA RADE TAMO POSLA ZA SVE SAMO ZAVISI KOLIKI SU CILJEVI I SVI SU PRIJATNI .
Sutra će u Avazu slika Twist Towera sa natpisom, pogled sa največe zgrade na svijetu :)
Jedni od predznaka sudnjeg dana su i takmičenja u pravljenju zgrada
Maaajke Srebrenice su uputile protest Vladi Dubaija sto prvo nisu postavili kamere na Zeleni Jadar da imaju panoramski pogled na Srebrenicu kada vec ne zive tamo, kako bi imali kontrolu situacije i bili tamo bar virtualno.
Nisam hejter ali ovo je s.r.a.nj.e.
Ja pustare nigdje zelenila ovo kao da je na marsu.
glupi klix :) prvo fotografija nije slikana sa Burj Khalife slikana je iz aviona ili helikoptera i drugo ne zove se toranj Burj Dubai nego Burj Khalifa ;) prvobitno je planirano da se zove Burj Dubai ali nisu imali novca da zavrse toranj pa je dosao seik iz Abu Dhabija dao novac za zavrsetak radova i rekao da ce se zvati Burj Khalifa i Boga mi tako i bi :D :D
Koja suplja, nikad me u zivotu nisu napali a samo u mojoj mahali ih ima preko 20, 4 sam udomio i pored njih imam pitbulla. Sta ce papcima sve smeta, jbo ti pas m a t er ! D A B O G D A HLJEBA NEMALI JESTI, PORED SVIH PROBLEMA VAS VLASTI NALOZE DA SU LAFO PSI PROBLEM JOOOJ.
Ma kakav doplatak, nije vazno sto narod nema jesti hljeba, al eto neka je vama najveci problem 'psi lutalice'.... Eh da su ljudi barem kao psi ;)
najveći oblakoder u Evropi ti nije u Turskoj već u Londonu: the Shard, 309,6 m. Ali uskoro će najveći oblakoder biti u Moskvi: Mercury City Tower, 339 m. Sapphire of Istambul je tek 261 m.