Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreteni + internet + "sloboda govora" bez obzira kakve gluposti = povratak zaraza koje su skoro iskorjenjene
Niko ne kaze da je procenat smrtnosti morbila manji od obicnog gripa.
Zbog "pametnih mama'' i Jelene Karleuše vraćaju se bolesti koje su davno iskorjenjene. Nije za svakog internet! O mnogo gorim stvarima trebate biti zabrinuti i njihovim posljedicama na vaše djete koje očito ne primjećujete, ali je važno da niste vakcinisali svoje dijete jer je tamo neki influenser rekao da je to štetno...
Nije dovoljno opaliti po džepu, zabraniti djeci upis u vrtiće i škole! Neka se oforme posebne pa neka tamo idu djeca najpamernijih roditelja.
Jedite govna vise bando farmaceutska.... Samo se glupi Bosanci pale na ove glupe lozione
Svaki roditelj koji neće da vakciniše svoje djete kazniti novčanom kaznom.
ja glupih roditelja
sta su morbili ja nikad prije nisam za to cuo
@maljson U tome i jeste poenta dečko, vraćaju nam se boleščine za koje se mislilo da su istrijebljene, odnosno stavljene pod kontrolu. I onda neka starleta na mrezama objavi kako ona ne bi vakcinisala svoju djecu i ode sve u k..ac. U Srbiji je npr. Karleusa vodja te sekte protiv vakcinacije.
@maljson pa prije djeca bila vakcinisana pa te bolesti nije ni bilo, zato nisi ni čuo za nju...
u Sarajevu bi to bila opstina Centar jer je ona vaznija od 10 drugih opstina 😂
Bravo, New York! Produziti zabranu na neograniceno kad vec ljudi sami nece da dodju pameti.
Pametno!