Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dubrovnik ce biti Bosanski grad koji ce to kad tad to postati.
kad predugo cutis prestane bit bitno sta imas da kazes
sto su u europi obnovili stare konclagere
NISU svi Muslimani tero.ri.sti, ali da vidimo.... koliko je bilo protesta protiv islamskog terorizma na zapadu? Koliko ih je izaslo javno na masovne proteste i osudilo ovu zloupotrebu vjere? Ne previse. Nekada je sutnja glasnija od bilo kakvog izrecenog odobravanja! A sada je ionako prekasno nakon 9/11, Madrida, Londona, Tea Van Goga, Beslana, itd. itd.
Zato mi Dubrovcani niakd anizasta na svijetu nsimo dozvolili ruznu gradjevinu (raketu) tj.dzamijetinu da se podigne u nasoj Dubrovackoj Republici.
Nije svaki musliman terorista ali je zato svaki terorista musliman
iMALI IŠTA KONKRETNO, A OVO SVE ONI SAMI PRAVE. VIDE DA IM JE KRAJ. KOJI SU ONI RAT DOBILI, LAŽOV KAO IBUŠ
Bravo Obama, naje...bi im se teroristicke matere.
sve su to jevreji namjestili. nista na ovom svijetu nije slucajno. iluminatu jedan.. k.o.nj.in.o jednaaaaaa