Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrška Palestini i palestinskome narodu.
E moj Hitleru, pa što ne završi započeto sa ovim cionistima.
Jesi li ti pri sebi ? Hitler je ratni zločinac. A ti "cionisti" koje je pobio, nisu imali veze sa ovim ljudima koji vode Izrael. A i da su imali veze, Hitler je zločinac nad zločincima, i samo ga bolesne osobe mogu voliti i podržavati.
Vidim, razum je pomutila bolesna mržnja. Nemam više šta da razgovaram sa ovakvim ljudima koji veličaju Hitlera.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
svi koji velicaju Hitlera su fasisticke picke i njihovi djedovi koji su se borili protiv svaba se okrecu u grobu ko na raznju...bio je sloba na balkanu sa hitlerovom idejom da ocisti se ne srpsko i jeli vam sad mozda proradio retardirani mozak ?
Kakav povratak to je njihova država konju jedan
Idemo Izrael shalom
Shalom poturice
Jah budale,jeli makar pročitao šta je izjavio...čuj,da bude mir,da se vlasnici Palestine odreknu pravu na povratak na svoja imanja???Slušaj blesavi bleso,onda imaš rat,do konca svijeta,kad se budete skrivali izza nekog drveta,a drvo bude govorilo,evo ga izza mene....buhahahahahahahahahahahahahaha
ma nek je iranci roknu niz vjetar sto dalje od djece
Mogu misliti kako je zabavno komentarisati istoriju,a internet dostupan i...nista. Ta zemlja "pripada" i jednima kao i drugima ali su izraleci trenutno u pravu! Jaci su! Dogovarati se mogu samo dvije ravnopravne strane.
Bilo šta bih prihvatio samo da dobijem drzavu i prekinem agoniju svog naroda koja traje preko pola vjeka . Kada bi dobili drzavu sa njom bi dobili i ovlasti pa bi onda mogli da se naoruzavaju i planiraju konačan obračun sa ovim cionistima . Ovako nikada neće imati snagu da im se suprostave !!
ovo ima veze sa fašizmom
OVO JE IZUZETNO KOREKTNA PONUDA KOJU TERORISTI IZ PALESTINE MORAJU PRIHVATIT MILOM ILI SILOM. IRAN TREBA STO PRE DRASTICNO KAZNITI.JEDINO RJESENJE JE SILA.BOLJE SPRECITI NEGO LECITI.
Znači li ovo "pravo jačega" da Srbi izbjegli sa Kosova NEMAJU PRAVA da se vrate i žive tamo gdje su im živjeli očevi i djedovi?
Dakle Srbi treba svi sa Kosova da odu, i moraju da prihvate, a Srbiju drasticno kazniti jer se mjesa i prijeti Kosovu? Srpski teroristi su razbili popisni materijal, i ubili policajca EULEX-a i zapalili granicni prelaz Jarinje.Lahko je tudjim kurcem gloginje mlatit, sta cemo kad se bumerang odbije nazad?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bez obzira koliko ne volimo cioniste Hitler se ne smije velicati. Voditi rat protiv nekoga za neku ideju i donekle mogu shvatiti,ali zene i djeca u koncentracionim logorima nemaju veze sa ratom,milioni pobijenih civila u koncentracionim logorima na najsvirepiji nacin je teski zlocin i svi koji su utjecali na to ne smiju se velicati. ZASTO ? Svjedoci smo stradanja Bosnjackog naroda na ovim prostorima na skoro identican nacin,bilo ko da veliča nekoga ko je direktno ili indirektno odgovoran za te zlocine je omrazen u nasim ocima i duboko nas vrijedja. Podrska palestinskom narodu od srca sa zeljama da se oslobode fasitiskog stiska jednom zauvijek .
ovi ko hitleri,ono šo su oni prošli sada isto koriste
Isti slučaj kao u repulici msrkoj sa povratnicima
Drze palestince ko u kavezu a to citav svihet njemo gleda, da je obrnuta situacija intervenisali bi u roku od 1 h. Fuj fuj fuj
ovaj je postao veci nacista i od samog hitlera,ne samo on nego i oni koji ga podrzavaju