Moguć "preventivni" napad Izraela
0
Netanyahu: Vrijeme za rješenje problema s Iranom ističe
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Hitler je držao veoma slične govore, ko zna Benjamine, možda nekad dosegneš svog duhovnog oca.
Pa-pa Izrael! :D Nije pomislio da kaze\" iran mozda ima nuklearku?!!\" Jer osam godina je proslo od prve opomene Iranu, napravili bi je od pjeska..
ako se dogodi ovaj rat, jedina njegova posljedica, osim destrukcije ove dvije zemlje, bice povecana islamofobija, antisemitizam, i ostale rasisticke strukture sirom svijeta.
PAS KOJI LAJE NEUJEDA... USA il ti Amerika je dužna preko 580 milijardi dolara JAPANU, preko 500 milijardi dolara KINI, Vašington najviše duguje Velikoj Britaniji, Luksemburgu, Hongkongu, Švajcarskoj, Karipskoj of-šor zoni i zemljama, izvoznicama nafte - Venecueli, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Iranu, Iraku, Kuvajtu i Omanu te preko 65 milijardi dolara RUSIJI. tzv.AMERIČKI SAN.. Naj lakši način vraćanja duga je RAT... Preko Irana se ispipava puls prije svega Rusije i Kine koje su možda u prijateljskim odnosima s Iranom (daš mi naftu džabalebe,ja te čuvam u tvojoj avliji)... IZRAEL...jaki su..bilo je i jačih..malo više o njemu drugi put.. ps.tužno i žalosno je što se i govori i piše da će napasti Iran...the ende moj svijete..
REAL MADRID oglabaj ga Ronaldu
\"Nežidovi su stvoreni da služe Židove. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Židovi su stvoreni da sve gotovo nađu.\" \"Zabranjeno je biti milostiv prema Nežidovima.\" (Talmud, Ramban). \"Nežidovu ne treba milost i pomoć ukazivati.\" (Talmud, Jebamot 12a). \"Bog je stvorio nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovječji oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku.\" (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). \"Nežidovi, čija duša potječe od nečistog duha, nazivaju se svinjama.\" (Talmud, Jalkut Rubeni 12). \"I zato kad jedan nežidovski sluga ili sluškinja umre, treba ih oplakati onako, kao kad jedan vol ili magarac crkne.\" (Talmud, Brohes). \"Između Nežidova i Židova ne postoji nikakva veza. Jer meso Nežidova je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme.\" (Talmud, Jebamot 89a).
Nadudlaj se ti karine cionašu, ti se znači možeš braniti,a drugi ne mogu ,aaaa! Povaljali su vam iranci Merkava tenkove sa Ruskim maljutkama, pa povaljaće i vam i avione,a i vas sa Ruskim uranijumom pašče jedno, nije ti to Egipat da možeš rokati bez batina.
Sad će opet Izrael da im j.e.b.e. kevu primitivnu muslimansku...ćao Iran,izgledat ćeš kao Irak
Pazite maloumnici sta pisete,ovo citaju maloljetna djeca i mlade mame sto ga doje!!
ovome bi preporucijo da mu je bolje da ima s komsijama dobre odnose nego svo blago po bjelom svijetu
armagedon
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
slazem se sa tobom, srbi vide da nemaju vise vojnu moc, uz to su navukli gnjev svojih komsija dakle svjesni su oni cinjenice, da jacina bosne znaci i gubitak teritorija srbije prvenstveno mislim na sandzak. Srbi nemaju vojnu snagu jer da su je imali povratili bi kosovo ne bi ga prije neki dan kao sluge ponizno podvijena repak kao cuke priznali. A doci ce bosanski dan d ne brini onaj tko zeli vise zemlje i teritorije na racun drugog naroda i pritome vrsi zlocine dodje djavo po svoje. Osmanlijska imperija je pala zbog toga, Pala je ruska imperija, pala je njemacka koja je ostala i bez teritorije koju je imala. I sad ako je njemacka mogla da ostane bez istocne pruske sto to ne bi srbija bez kosova mogla ostati koje je oduvijek bilo albansko. A sto se tice izraela pa nije isto ratovati sa arapima i perzijancima cija drzava postoji vise milenija i niko njome nije vladao za razliku od arapa koji su sluge kao i srbi svakome bili da nije arapa srb bi bili usamljeni kao p..i.c.k.i.c.e
KAD SE PROČITAJU KOMENTARI TEK SE ONDA VIDI KO JE STAUŠA A KO TNIKČE AL ETO NJIMA NA DUŠU,POŠTO LJUDI KOJI NISU PROŠLI NIKAKVO NASILJE I TORTURE NE ZNAJU NA ŠTA TO LIČI TAKO NE MOGU SHVATITI KROZ ŠTA PROLAZE PALESTINCI GDJE IMA I MUSLIMANA I PRAVOSLAVACA,KAO I U DRUGIM ZEMLJAMA U PERZIJI.ŽIDOVI SU NAJVEĆE ZLO KOJE UPRAVLJA SVIJETOM TJ AMERIKOM I EVROPOM SEM RUSIJE.KAD SE TO ZLO ISKORJENI ONDA ĆE NASTATI MIR I BLAGOSTANJE VJERUJTE MI,MUSLIMANI NIKADA NEĆE PONIŽAVATI DRUGE VJERE I RELIGIJE SVE SU SVJERE SLIČNE LIKOVI SU PROMJENJENI TJ IMENA,SLIČNI DOGAĐAJI ITD,NEBITNO.BITNO JE KAD SE AMERICI PODVUČE CRTA ŠTO ĆE RUSI TO I URADITI I JAPANCI DA SE NE PETLJA U IRAN I DA VODI BRIGU O SVOM DVORIŠTU I KAD SE AMERIKA OGRADI OD IZRAELA TAD ĆE IZRAEL POPUŠITI ZA SVA VREMENA RIJEČ IZRAEL ASOCIRA NA RIJEČ AZRAIL U ISLAMU ONAJ KOJI VADI DUŠU E TO JE IZRAEL ZA PLANETU ZEMLJU.POZ.
Vodite ljubav a ne rat, ugledajte se na istopolne politicare u BiH-i koji redovno vode ljubav a ne rat. Dodik i Covic.
Historia est magistra vite a ti još ništa nisi naučio klošaru. Pogledaj u svoje svete knjige pa pronađi put ka uništenju svog naroda koga ti i takvi vozite tim putem sve brže i brže.
vrijeme je da sarajevski pasaluk dobije specijalan status