Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priznanje Palestine ne znaci ukidanje Izraela , to znaci samo slobodu Palestinskog naroda. Ovaj samo pokusava manipulisati Francuzima. Jos najsmjesnije su ove prijetnje pa Francuzi su jedni od onih koji su im stvorili drzavu
Nikad nije ni postojo Izrael paganska govna vec ste oteli to sa svojom bracom Amerikancima teritoriju od Palestinaca najgora stvorenja na ovoj zemlji to su prokleti zidovi a sa njima zajedno spadaju cetnici i ustase nema razlike medzu njima ista goivna.
NIJEMCI SU JAKO PAMETAN, KULTURAN A BOGAMI I VIDOVIT NAROD, I NIKAD NISTA SLUCAJNO NISU RADILI A NITI RADE. TOLIKO.
BiH prvak@ može li se znati koje si vjeroispovijesti??? dali si voljan da se samnom suoćiš u 4 oka da prodiskutujemo ovu temu??? nemislim nikakav fizički obračun............ pošto vidim da si navodno "upučen" u historiju i dešavanja.......
Svi ovi dole historicari koji jedu govna i podrzavaju izrael evo vam jedan link pa se educirajte majmuni bolesni....nadam se da ste pismeni i da mozete citati engleski posto nije cirilicom pisan http://www.washingtonsblog.com/2014/07/facts-us-citizens-need-know-israel-palestine.html
velika je greška bila kad je tebe majka izbacila iz svoje utrobe.
Mojim Bosancima se to naravno nece svidjeti, ali ja cu reci sto ja mislim: nakon silnog proganjana Zidova tokom zadnjih 2000 godina i nakon ubistva 6.000.000 istih u logorima u Njemackoj i istocno od te drzave tokom WW2, svijet mora priznati drzavu Izrael jer je taj narod - ma kakav bio - prezivio svasta tokom svoje historije. Sa druge strane, mora postojati drzava Palestina. I na kraju: Izrael nista nije sam "preuzeo". Sve su te bliskoistocne zemlje bile "bez drzavnosti" kada su okupatori Velika Britanija i Francuska otisli. Drzava Izrael je osnovana na "no mans land" i to nije bila nicija zemlja. Zamolio bih sve da prouce koju histrijsku knjigu prije nego sto pocnu pisati ili da, ako vec nisu, ne pisu komentare kad nemaju veze sa zivotom. Prvi korak ka primirenju je priznanje drzave Palestina a uz to Palestina mora priznati Izrael. Rijesen problem. I problem na Bliskom istoku nije samo Izrael: svi su oni isti smradovi! A sto se tice Arapa: meni kao muslimanu SU GADE!
znaš šta. obadva ste glupi, i pišete nebuloze. neznam kako uopšte možete porediti ta dva naroda. ono što čine izraelci svih ovih godina, zaista ne bi učinila ni jedna životinja na svijetu, a kamo li čovjek. lav ili tigar recimo pojedu po jednu životinju dakle ne stotinu i hiljadu nego jednu, a ovi idu do istrijebljenja, pa dali je to normalno.
prilično licemjerno je argumentovati da palestina neće d prizna izrael a pri tome ustvari izrael ne priznaje palestinu i bori se javno protiv priznavanja palestineod strane drugih država. jednostavno ne mogu da vjerujem da neki navodno ozbiljni političar tako nešto može izjavljivati a da vodje ostalih država na takvo licemjerje ne reaguju. prodane duše..
E vala si gadan. Pih !!!! I svi normalni su protiv siledzija kao ti i onaj ti partner bradati bagdadi. Bolesne budale.
Odmah atomsku na Francusku, ako prizna.
nećeš ni ti dugo, od pasjaluka ćeš crknut'
A cujte Netenjahu ima obraza da tako nesto kaze...Izrael drzava jevrejskog naroda formirana od stranih sila protjerujuci domicilno arapsko stanovnistva. Danas je Palestina najveci koncetracioni logor koji im je nametnuo Izrael. Pozdravljam odluku Francuske i sve zemlje svijeta bi trebale uraditi isto, priznati Palestinsku drzavu, a Izraelu nametnuti sankcije.
koliko je to bezobrazno jos prijeti
U Francuskoj problemi! Zdravo!