Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je htjela ovakvu BiH, Kosovo, Ukrajinu....dobili su sta su zelili. Sad zele Gazu pod Izraelom
Zaboravio si njihov "doprinos" raspadu SFRJ. Da nije bili toga, danas bismo bili evropska Kina. Oni su to znali i zato su nas razvalili. Ko se sjeća bivše Juge zna o čemu pričam
Vi i međunarodno pravo ste ko nebo i zemlja. Vi ni me znate sta je to!!!
Bacio bi ti ali za razliku od onog idiota znaš da bi i Vi stradali i morali bi ste u Ukrajini praviti Hram!
Ispade humanitaran 😔
Suspendovao na neodredjeno vrijeme...umjesto u zatvor
Nije ga suspendovao jer je radikalan nego zato što je izrekao i potvrdio javnu tajnu da Izrael posjeduje atomsko oruzje. Mordekaj Vanunu je 1986. o tome progovorio i završio u zatvoru. Izrael nije ni potvrdio ni demantovao da ima atomsko oruzje.
Riječi Amichaija Eliyahua i stvarnost nisu isto. Izrael i vojska Izraela djeluju u skladu s najvišim standardima međunarodnog prava kako bi spriječili štetu ljudima koji nisu uključeni u sukob i to ćemo nastaviti sve do pobjede", rekao je Netanyahu............On je također rekao da sjeverni Pojas Gaze "nema pravo na postojanje", dodajući da svako ko maše palestinskom ili Hamasovom zastavom ne bi trebao nastaviti živjeti. J*bo mater ako se vi ne drogirate!
Nije glup, zašto bi kontaminirao prostor koji želi osvojiti i trajno pripojiti Izraelu.
Doci ce nekad i vakat kada ce se vratiti nepravda....cuj oni koji mašu Palestinskim Zastavama.... hahaha... samo kad arapi upale mozak i pocnu razmisljati o stvarima koje su razarujuće.... onda citav blizki istok ce nestati... to ce se imam osjecaj desiti u narednih 50-100 godina
Kao da je u osnovnoj školi.Čuj suspendovao.Hoće li dobiti platu?
Izraelska vojska djeluje u skladu s najvišim zakonima medjunarodnog prava MASOVNIM UBIJANJEM DJECE I CIVILA... humanisti, nema šta.
Ja ministara i govana....gori nego kod nas....ja budala majko moja, pa baciti atomsku na Gazu dođe isto kao da su je bacili u TelA.
ovo samo govori da se ozbiljno pricalo o tom - a da je ovaj poprdan progovorio ono sto se nije smjelo pricat javno.....
Sve je to dogovorenoj pretite jer vidite da ste ga popušili
Bacili bi oni davno atomsku ali bi u tom slucaju radijacija unistila citav Izrael, a ne samo Gazu
Bacili bi da smiju misliš da Pakistan ne bi bacio na Izrael Atomsku
Bacili bi oni davno atomsku ali bi u tom slucaju radijacija unistila citav Izrael, a ne samo Gazu
Hajde ti lijepo suspenduj sebe donesi mir u Palestinu,valjda umjesto tebe dođe manji cionisticki idiot.
Logična da je neće baciti jer su okupatori Izraelski na toj teritoriji, neće sebe da traju!!!