Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavi ga na čelo i pucaj!!!!
\'\'Neće nastupiti Sudnji dan dok m.u.sl.i.m.a.n.i ne povedu bitku protiv j.e.v.r.e.j.a, kada će ih m.u.s.l.i.m.a.n.i tako pobiti, da će se jevreji sakrivati za drvo i kamen , ali će svako drvo i kamen progovoriti: O m.u.s.l.i.m.a.n.e, Božiji robe , evo j.e.v.r.e.j.a sakrio se za mene, dođi pa ga u.b.i.j, izuzev drveta Garkkad, jer je ono j.e.v.r.e.j.s.k.o drvo.\'\' (Hadis)
ja cifuta brate.hajd napadni pi.zd.o jedna.dabogda dugmad od vas napravili.
Podršku Izraelu u borbi protiv islamofašista će dati cijela Bosna i Hercegovina na čelu sa tročlanim predsjedništvom i svim patriotskim snagama a prije svega sa ministrom vanjskih poslova Svenom Alkalajem koji je i sam Jevrej i veliki Bosanac. Srbi i Hrvati ne vole mnogo Iran jer ne vole muslimane a Bošnjaci vole i poštuju majku njihovu milu Ameriku najvećeg Izraelskog saveznika. Tako da je cijela Bosna i svi njeni narodi Bošnjaci, Jevreji, Srbi, Hrvati i Romi svi oni su protiv Irana. Čak i vehabije ne vole Iran jer su šije koji srame i iskrivljuju pravi Islam i Poslanikovo učenje. Željko Komšić i Zlatko Lagumdžija su Američki ljudi, Aliju je postavila Amerika, Hrvati rade za Njemačku i Amerika a i Dodik je bio u Izraelu tako da Izrael i Amerika imaju vjerne Bosance i Hercegovce kao pse čuvare koji će ginuti za Ameriku prije samih Amerikanaca i sve to za ljudska prava i slobodu i demokratiju za koju se narod borio od 1992 pod zastavom BIH.
Ne bi me iznenadilo da se ovih dana nesto desi u izraelu neka eksplozija ili slicno pa da to bude incijalna kapisla za napad,djubrad su to velika.
de ba nedzade napravi vise tu bombu i baci je da se ne bakcemo vise sa tim malim prdekalom od zemlje
Cifuti, naucite od srba i vidite sta se desi kad se komsije napadnu, tako da ne zavrsite u nekom Tel-Avivskom pasaluku :)))
STO SE CIFU.TI IGRAJU S VATROM, DE NAPADNITE STAKORI SAMO PA IMA DA VAS NEMA, ONDA CE SE PACOVI RAZMILITI PO EVROPI, SVE JER HICO NE ZAVRSI POSAO I UNISTI GA.MAD
CIFUTI BLIZI VAM SE KRAJ !!!!
vlaska strategija na Kosovu koja je bila nevjerovatno uspjesna, za albance
mozda rusima, vidim da daju drzavljanstva i besplatno parce leda u Sibiru?
muslimani nemogu vas vase krave toliko okotiti koliko vas Jevreji mogu pobiti...prema tome prst u usta i tisina!
Kome li ce se balmusi (balmus = BALkanski MUSliman) u USA okrenuti kada pocne ravnanje Irana....ha ha ha....ko im da vise :)))))
karatel vi sta?
Nije Begin naredio napade 1981 na Iranski reaktor, nego na Irački.............
Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com
Ne kontam ?