Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po.pusi ga cifute jedan
majku vam izraelsku cifutsku....vi i ameri bi da drzite pod kontrolom planetu...samo vi smijete imati nuklearno oruzije....pa da mozete mlatit sve koji vam se suprotstave...a vi ko Bogom dan narod...jadnici...Hitler vam vise koristio s Ausvicom nego sto je naskodio...sad vam svijet nista ne smije reci, odmah je kretencina i bezosjecajan ....a vi sto tucete raketama po neduznom narodu koji brani ono sto je njegovo vijekovima to je ok...jer oni su zaboga teroristi jer se brane...puuuuu
TALIB U pravu si iran i hezbolah saradjuju sa izraelom a saudiska arabija , kuvajt , jordan, egipat i ostale sunitske drzave svim vojnim silama vode zestoke borbe sa izraelom a u K-U-R-C-U K.R.E.T.E.N.U JEDAN ZADOJENI. Prije rata si bio pijana istetovirana čutura a sada si zadojeni vehabija koji zna sto je biti musliman.
A jest ovaj cudan lik, pa zasto ti imas to oruzje , ko si ti da mozes a Iranci ne mogu, Volim IRAN
bosanski muslimani ili kako se vole sada nazivati - bosnjaci, bi svaki dan trebali kleknuti pred americku zastavu i poljubiti je te reci, jasno i glasno: thank you, america! da nije bilo amerike, da dade srbima po labrnji ne bi bilo bi 'b' od bosne i od bosnjaka. u manjoj mjeri ovo se odnosi i na hrvatsku, a u istoj mjeri kao i za bosnu, na kosovo. samo sto su sipci posteni i iskreni pa to i kazu i tako se ravnaju.
izrael je superiorn iranu i svakoj arapskoj zemlji po svakoj osnovi, a vojno-tehnoloskoj, koja je ovdje najbitnija, najvise. iran tj. iranski rezim je truo. hodze se odrzavaju kao sto se nekoc odrzava i reza pahlavi: lazima, terorom, manipuliranjem i zastrasivanjem. iran nije u stanju proizvesti ni prikolicu za magarecu zapregu. dobro je da postoje amerika i izrael, da uvedu malo reda u regionu.
Svijet sve vise stice dojam da od tih medijskih sukoba na terenu barem nuklearno nece biti bas nista. Skretanje paznje jednih na druge sa sasvim drugih ciljeva. Predugo traju ove uzajamne prijetnje da bi se ozbiljno shvatile, pa iako se dogovore za rat, prakticki se nece desiti prije nego se steknu globalni uvjeti, koji odgovaraju objema stranama. Barem smo mi izvukli pouku tipa Bajdenove opaske za onomad zapaljivu retoriku Silajdzica I Dodika - dva oka u glavi.
Čitam neki dan novine,da ih ne pominjem koje su,izdanje 2004. godine neznam koji mjesec,piše,sve izgledniji napad 'Izraela' na Iran?Heeej 2004. godina to je prije 8-9 godina. Ljudi nema tu sukoba,ubjeđen sam da su i Ahmadinedžad i Netanjahu masoni 33. stepena.Samo su oni spremni za ovakav mega-šou.Neće tu biti sukoba.Neće sigurno i pouzdano.
@ampak pa reci mi, ampace, zasto onda oklijevaju - evo ima vec preko 34 godine?! zasto ne udarise kao na irak, libiju, afganistan?! a iran im najveci trn u oku. znaju dedzalove vojske na koga bi udarile u iranu, zato oklijevaju i oklijevat ce do pred sami sudnji dan (historijski gledano).
Vidi mu face fasisticke genocidne ko da mu je dodik brat.
iran je supersila koliko je to bio irak ili libija, to je valjda svima jasno osim Siitima i ljubiteljima iranskih Hodza ... po mojoj kompetentnoj cionistickoj procjeni, Irad ce biti dehodziziran za manje od mjesec dana od trenutka kada se krene u deratizaciju !
Znamo mi to svi vrlo dobro ali ti nemaš mogućnosti a tvoja pudlica Obama nema mu-da da bilo šta preduzme ozbiljno. Iran je buduća supersila i vrijeme da se počnete navikavati na novi poredak.
iranskim Hodzama istice rok trajanja vrlo brzo ! zivjela iranska inteligencija, Hodze na kranove !
natanjahu pojedi k.u.r.a.c. serviran u grahu!!!
siptari smrde ko poljska hala