Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael je svijestan kao i mnogi u svijetu da niko ne voli izrael i ovo sta im sada (Izraelu)kao mnogi tapsu po ramenima je samo privid isto kao kada ti Bankar tapse po ramenu a osmislio kako da te zavrne. Niko nece unistiti israel,ali zato ce israel sam sebe da unisti sa svojom politikom uostalom to se sada vidi i mirise u zraku isto kao sto je USA sama sebe ekonomski unistila prevenstveno radi ratova a i radi svoje Pohlepe,Bankara,Prevara i jos mnogo toga. Islamski svijet jeste propalitet na svoj nacin ali i najveci glupson je mogao da se uvijeri koliko israel i USA zele dobro tom Islamskom svijetu prema tome Arapska proljeca bitce za Israel i USA Nocna mora. Inace israel je osmislio pravo ime za svoju vojsku IDF-Israeli devil Forces
Netanyahu = Hitler Israel = Nazi Germany
Dokle ide zidovski bezobrazluk,oni njima nareduju i koce kome ici u kucu,koce skim piti kafu i koce koga ubiti.GADOVIMA nikada dosta ljuske krvi..
Zar nije vise nego ocigledno kako i zbog cega je doslo do podjele unutar palestinskog stanovnistva... Zidovi su osmislili i sproveli plan podjele kako bi ih, poput, izdvojene ovce, mogli svojom kr.vozdernom masinerijom zbrisati sa lica zemlje... Da Uzviseni obaspe miloscu taj napaceni muslimanski narod, ujedini ih, ojaca i podari im konacnu pobjedu nad ovim najvecim zlom danasnjice.... Iskreno se nadam da ce se okupiti oko njima zajednicke rijeci i da ce se cvrsto drzeci uzeta ujediniti. Kada su se mogla afganistanska plemena ujediniti u borbi protiv neprijatelja islama....mogu i palestinci...insh.All.ah.
NAJ JACI SMO
Prpa Benjo, Prpaaa!!! :D Ima da vas z.g.o.v.n.a.j.u ako se pomire!
Smdrljiva pizdo aške-nacistička