Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko o čemu..kurva o poštenju ;)
Boze,koje licemjerje!!!
mamu mu židovsku...jbo mu i ameri mater!
cuj ti ovog seronje, pa magarče ne bi ti smio pisnit da nemaš amerike iza leđa, zašto Iran ne bi smio imar atomsku a izrael i amerila smiju imat, HITLERE VRAĆAJ SE NISI POSAO ZAVRŠIO DO KRAJA!!!
Sa ovim se pokazuje pravo lice Judeje. U svoj svojoj "vojnoj moći"ovaj lik sa slike poteže društvene mreže. Kao da je savjetovan od Vožda od Laktaša.
Malo smo se uprpili. Dok je Irana ti nećeš mirno spavati.
Kako staviti 100 židova u fiću 3 iza, 2 naprijed, a ostali u pepeljaru
Umre Hitler i završi kod Sv. Petra, ovaj jadan nije znao što bi s njim i pošalje ga Bogu. kaže Bog : Hićo, šta ću ja sa tobom? ajd ti meni reci što bi ti učinio da te sad vratim nazad na zemlju? kaže Hitler nakon kraćeg razmišljanja: "ubio bi jedno 4.000.000 židova i jednog Danca" Bog ga zaćuđeno pogleda i upita:" a zašto jednog Danca?" Na to će mu Hitler: "Vidiš da i tebe boli *** za židove"
Ovi cionisti zive na racun cijelog svijeta a toliko im zla nanjeli a jos im nanose.
Jezik za zube balavurdijo-sve se snima !
Da zapad voli ove cifute nebi im napravio drzavu sto dalje od sebe...
ćifutska posla
prisilno otima svaki dan teritoriju palestine i on govori o poštenju ?
pa nije ništa slagao
mogo se napudrati jos malo po onoj mrznoj faci
Iako se daleko distanciram od čina i (ne)djela Adolfa Hitlera (imali smo i domaće, Ratko Mladić i plejada mitomana), u ovakvim žalosnim situacijama, jevreji počinju primjenjivati doktrinu SS-a, pa mi onda i na um padne ona floskula, koja kako rekoh u ovim situacijama nažalost dolazi do izražaja: "Mogao sam pobiti sve židove svijeta, ali ostavio sam neke od njih, pa će te vi saznati zašto sam ih ubijao." Adolf Hitler
Ne možeš porediti Sratka i časnog Firera....Firer je također izdrkano svetosavlje uz čifutčad i cigančad prepoznao kao nižu rasu koju treba istrijebit......zato Slava Rajhu
Koji ste Moroni vas dvojica, hajd Turčin ima po koju pametnu ali ovaj drugi je žestoki patokar.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)