Obama u historijskoj posjeti Izraelu
7
Netanyahu: Dvije države za dva naroda je naše opredjeljenje
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naše opredjeljenje je da vas dvojica odete u p.ič.ku mat.erinu, ba,ndo fašistička.
''Barack Obama kazao je premijeru te zemlje, Benjaminu Netanyahuu, da je Amerika ponosna na činjenicu da je najveći saveznik ove zemlje...'' I onda se pitaju zašto ih mrze svi u svijetu.
tri države za tri naroda,nikad a možda ni tad,žašto,eto zato,iz inata,prkosa,nedamo ni pedlja,vaša neće biti zadnja pa kad bi ovako još hiljadu godina
mi smo fasisti jebite nam majku da se stidim al u mostar neću muslimanku očima da vidim
Kako mi je drago kada vidim ovu mraku koja dolazi iz republjik šumska i vidim da pričaju "ijekavskim govorom".
prdina zvizga
Ne se*ri!
Je.ble vas religije u pic.ku.
jako si duhovit, prijavi se u kursađije, oni takve ko ti primaju. ko o čemu budala o pismenosti
Nase opredjeljeje je da cifuti nikako nemaju drzave. Jos malo i vama ce se dohakati. Samo posmatrajte Siriju. Pogani odvratna..
Kaze idu dvojica ulicom kaze prvi drugom a brate @ intervet kako si ti samo nepismen ni pisati ne znas.
NE MOZE!!! Jedna drzava, jedan narod...U Palestini kao jedinoj mogucoj drzavi, koja obuhvata i kompletnu teritoriju cionisticke tvorevine ima mjesta za zidove, ali ne za cioniste. Idite u UK, neka vam ustupe dio svoje teritorije pa tamo osnujte svoju cionisticku drzavu...ako budu (a nece ) pristali domacini. Izrael nema buducnost....stvari se mijenjaju u njihovom okuruzenju... Sirija vise nije ono sto je bila, Egipat vise nije ono sto je bio...ako se Iran docepa nuklearnog naoruzanja, Izrael ce morati izdvajati 10 puta vise novca kako bi prezivjeli, a to ce ih za veoma kratko vrijeme dovesti do izumiranja.
posavina je srce bosne a kad dođe vrijeme hrvati i bošnjaci će vam na tanane objasniti te predjele, uglavnom kad krenete traktorima iz banja luke prema beogradu to vam je i s lijeve i s desne strane, mi iz bužima ćemo biti iza vas pa ako usporite j.e.bi ga.
Hahahahaha,pa muku mucite sa Hrvatima,saka jada nema ih ni 10%,zagorcavaju vam zivot,nista ne smijete bez njih odluciti,a sad bi poletili na SRPSKU REPUBLIKU,koja ima sve odlike DRZAVNOSTI. I ja sam gori,nesto djeci ovdje objasnjavam,ccc
svakim danom vas je sve manje i manje u bosni, hvala vam što svojom nacionalističkom politikom sami sebe tjerate odavde,tako da se mi nećemo u budućnosti previše mučiti kad dođete ispod dvadeset posto, a blizu ste te cifre. radovane ti i takvi ste uzrok tome, radi toga vas nema ni u hrvatskoj ni na kosovu, a u bosni vas je sve manje. nemojte nas ljutit jer oduzet ćemo vam i sandžak pa će vam šumadija biti jedini dom. naziv vam i priliči jer vi i niste za drugo nego za šume.
Ma pusti baliye neka se zavaravaju, otreznjenje ce im biti bolnije....
Tko ne voli Hercegovinu, neka ide u Bosnu.