Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusa draga Netanjahu.... kak je on samo fin prema Palestincima... ma mirotvorac pravi... halo bolan licemjeru jedan... djubre jedno... ugnjetavas jadan narod i onda od sebe pravis \"humanitarca\".... nece ti to proci djubre jedno mucko....
Otimaš ljudima zemlju i još ih optužiš da ne žele pružiti ruku mira? Pa ovo samo u cirkusu zvanom UN možeš vidjet.
IsraeliPM The PM of Israel - Natanjahuova izjava-\"I hear the Palestinians accuse Israel of Judeizing Jerusalem. That\'s like accusing the Americans of Americanizing Washington\". http://twitter.com/#!/IsraeliPM The PM of Israel – http://www.facebook.com/pages/%D7%A8%D7%90%D7%A9-%D7%9E%D7%9E%D7%A9%D7%9C%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/215332295195253 PM Netanyahu & PM\'s wife Sarah, visited Ground Zero- http://www.youtube.com/watch?v=J979uOkggrw
Svjetska sramota. Interesuje me dali oni uopste citaju svoje svete knjige u kojima je u detalje opisana njihova borba za drzavu, borba protiv ropstva sa faraonima, a sada su oni faraoni i pravo na drzavu nezakonito i terorom drugima osporavaju.
Svim citaocima zelim skrenuti paznju da ce zbog \"Cifuta\" izbiti treci svjetski rat, ti cionisti sta rade PALESTINSKOM narodu to je nepodnosljivo ali ce svojim postupcima dovesti sebe do nestanka.
CIFUTI SU NAJVECE ZLO OD POSTANKA
jbes Adolfa Hitlera, Gebelsa i kompletni Rajhov generalstab za ovu nazi-onisticku retoriku.... to je isto kao kad bi Gebels pricao o miru sa konc-lagerima u Dahau, Zvikau i o pregovorima sa njima. ovo medijsko mnijenje je postalo fakat vise smijesno. HALOOOOOOOOOOOOOO MAJMUNIIIIIIIIIIIIII tamo je koncentracioni logor jbote. par miliona ljudi strpano na nekoliko kvadratnih kilometara prostora
BiH će glasati protiv Palestine. Kao i protiv ulaska Turske u EU.
Izrael vec 70 godina vrsi etnicko ciscenje i genocid nad palestinskim narodom. To svak zna.........A Izrael nisu priznali svi Jevreji.....!
@monitor e nek si vala, objasnijo o ceme se tute r000di .
...mjenjaj dilera pod hitno....pet dana samo isto....Javi se dr Kucukalicu na KCUM...
Ye.. li ti Leo Messi m...u u č.ar.
upravo je on taj koji želi državu bez mira - svoj Izrael. dozvoli Palestincima da imaju svoju legitimnu državu, pa će biti mira.
Joj jest mi tvrda stolica, kao da sam vecerao oklope od kornjaca...uh..uh..