Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posto je Raso i koristio PC `92 godine?! Tako je i nastalo ime RS. Kad je vidio kako je dobar taj PC, rek`o sebi hoce i on tako nesto. Pa stvori sebi RS.
psiha covjek na vjesala ga slat
Pa sto ne napravi backup konju jedan. Sad krivi citav svijet sto nisi informaticki potkovan kretenu.
Sreca pa je bilo KRISCANA u ARMIJI BiH pa ce se znati za vase divlje granatiranje Sarajeva po sebi i upravo te granate koji ste zvali \"bebe\'\' GLUHO I DALEKO BILI !!!
ZAHEBANO CUTI KAKO ALIJA VODIO RAT U BiH .GRANATE \"BEBE\" U SARAJEVU KAD TAD CE DOCI NA VIDJELO . AFERIM !
vidi konju debilski u iraku pozovu se ljudi na razgovor kod ovi razgovor vrse amerikanci ugrade u auto autobombu a covjek toga auto pojma nema i kad krece opet na cestu auto eksplodira dokazano nijeden musliman ovog svjeta nebi ubio drugog muslimana a sto kriscanski svjet mrzi muslimane to je sasvim jasno i nestidim se da kazem da je tako cjeli svjet mrzi muslimane samo sto je bush bio gladan za uljom pa je muslimane kroz blato vuko to zna i ptica na grani
samo se vi muslimani ubijajte sirom svijeta, koji debili se raznose explozivom nego vasa braca. e pa vi ste ih i doveli u nasu lijepu. uzivajte sa vehabijama. nadam se da ce ih sve vise i vise doci. have a nice life!
tipicno srpsko-crnogorsko razmisljanje,da svoje greske prebacuju na druge...pa sto ih nije NATO sravnio sa zemljom,al polako bit ce i to al od strane bosnjaka...a treba mu vratiti laptop ima packman igricu pa je tuzan mu mamu zbog toga
jebem li komplet porodicu na laptopu u supak...
ccc kakav bolesnik
U laži su kratke noge pa i da je nestao dokaz za masakr na Markalama ima materijal od prethodni koji su osudjeni za Sarajevo i sve oko Sarajeva Galić-Milošević.Ja budala umobolnih što svaka kurva četniča rodi. Pa i jesu nebeski kad po zemlji nitit hodaju niti znaju stvarno razmisljati čast pojedincima koji je jako jako malo.
nestali su mu i dokazi da je zemlja ravna ploca koju nose 4 ogromna slona
Pa kretenizmu nema kraja, ova velikosrpska propaganda je više nego smiješna. Pa ispade taj laptop pun tajni, crna kutija rata u BiH. Ma nek se ne glupiraju više, jer ono što su posijali to i ženju. A i ako su im Ameri i međunarodni izaslanici nešto obećali, nek znaju da to nikad neće ugledati svijetlo dana. Jer ko đavolom tikve sadi, one mu se obijaju od glavu.
E, jest mu to neki izgovor.Sutra ce vjerovatno reci i da su se Srebrenicani sami poubijali i da mu treba laptop da to dokaze. Koji cinizam ! Da mu Ameri sude samo za Srebrenicu bi dobio milion godina + smrtnu kaznu.
Jesu mu nestali dokazi i za ubistvo 72-e djevojaka i mladica, i 200 ranjenih na tuzlanskoj KAPIJI... 25.Maja 1995. godine. Ggaramt smo opet mi sebe granatirali...