Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci... pisite gluposti... \"prepirale se\" ?? Ko se prepirao.. vidi se jasno da su ga gurale kao da je dijete balavo.. a dobro znaju da je to napad na policajca na duznosti.. To se desava sa tinejdzerima kad rastu u okolini koja je sva prljava i misle da se mogu ponasati idiotski i pljuvati po ljudima.. i da ne moraju se odazvati na poziv policajca... Ako neko misli da je OK to sto su gurale policajca na duznosti samo zato sto su zene.. pa onda je sasvim OK da izvuku pistolj i opale ti metak u glavu.. sta ces, zensko je.. slabije je pa moze rokati i dum dum mecima ako treba... Malo je mozda pretjerao sa direktnim štocem u glavu, ali istina je istina... pretjerale su.. Samo me cudi sto nije imao kolegu sa sobom, pa da odmah vezu obje.. da ne mora ovoliko da potraje...
E, papci glupi i zaostali.. nije imao pravo da je udari ma kako da se ponasala!! Ne provaljujte se bezze kad nemate pojma.. A to sto bi vi volili da vas drotovi vasi tuku..to je sad druga stvar..
kakvi su vam ovo bolesni komentati! KAO DA VAM NEKO KAZE EH ETO NEKA VAM MASAKR NA MARKALAMA TO I ZASLUZUJETE!! jeste li poludili??? svidja vam se nasilje!? pa zar ga niste dosta imali! ovo nije demokracija , ovo je odlican primjer jadne Amerike! policijske drzave! bljak! a vi bosnje moje ste vise nego jadni s ovim komentarima! zapitajte se malo...nije vam dosta sto su vas srbi poklali ? pa se sad suosjecate s onima koji provode silu....boze sacuvaj! fuj! mozda vam jos jedno klanje treba!
prošla su vremena kad policajci nisu tukli žene... juhu, eto sad smo ravnopravni. :) :P
pa ne mogu da vjerujem covjece.....on da je htio da je savlada savladao bi pa muskarac je u p.m. il p.i.z.d.a!!!!
Naslov ti je bezveze, ona je pružila aktivan otpor......čudi me zašto je imao obzira prema njjima dvjema pa se \"peglao\" toliko vremena....Kako god malo je metiljavo stavljao pod kontrolu aktivni otpor.
svaka cast i ja bi je chepirao ona ce da gura drota..
http://www.putvjernika.com/Teror-monitor/americki-okupatori-usmrtili-35-i-ranili-mnogo-civila-u-kandaharu.html Izvor: Alemarah.info - zvaničnii sajt Islamskog Emirata Afganistana
i ovu debinlnu zemlju smatraju najvecom demokratijom, smrdljive debele bijel sunke i rasisti, fuj
Sakom u glavu, sakom u glavu Kad mene neko pokusava iznervirati ja se uopste ne dam isprovocirati zauzmem polozaj u karakter stavu i bez upozorenja sakom u glavu Sakom u glavu Jer ako govorim sto ne valja moze pogresno da se protumaci taman tako a ne bih bas volio stalno ni titulu lajavoga neprekidno da nosim na grbaci Pamet u glavu, pamet u glavu Citao sam u strucnoj literaturi da ako ne reagujes ni verbalno ni fizicki vec sutra moze da ti se odrazi na nervnoj bazi na nervnoj bazi, psihicki Psihicki, psihicki (2x) Sakom u glavu http://www.youtube.com/watch?v=shEYtQnewUU
odaklen* si ti ziv bio kad izgovori onu recenicu da Amerika ima najbolju demokratiju????demokratija Svicarkse Svedske Finske Norveske itd....(da dalje ne nabrajam) su najuredjeniji sistemi i nikad se nista slicno nije desilo!!!!
Policajac je postupio ispravno, mada mu je trebalo malo više gnjavaže da onesposobi ovu razjarenu osiljenu glupaču. Trebo je ić na dopunsku kod Nale.
Ja sam se predstavio pod nickom \"PROBLEM\" i mogu ti reci da si glup ko ku*ac...ti mene svrstavas u \"tor\" a tvrdis da u Americi NEMA rasizma??? U kojem ti svijetu zivis matere ti??? Zivio sam u americi 10 godina i dobro znam cega ima a cega nema...nema rasizma? Pa ti ne znas gdje si supalj, covjece...Protiv amerike kao zemlje nemam nista, mnogo je pozitivnih stvari u njihovom drustvu - ali reci da kod njih nema rasizma je reci da kod nas nema nacionalizma...veze s vezom to nema. Nema puno OTVORENOG rasizma, ali je rasizam u prikrivenom obliku prisutan u svim sferama njihovog zivota. Ne znam kako si mene i moj komentar povezao sa islamo-teroristickim grupama (retardu jedan nacionalisticki) - ali iz toga se vidi nivo tvog razmisljanja. Stoga molim te - ne seri i odjebi u skokovima, ti znas o americi i zivotu generalno ko mara o krivom k&rcu.
sramotno.....kakva god i gdje god se ovakva demokratija provodi....prvo upotreba sile drugo udario je zenu trece crnkinju.....seksisticki rasizam primjeti se iz aviona covjece da bi curu opalio bukvalno tako!!!.....drugo crnce ne moze nacrtane na glavi mu se vidi!!!....kako god da je presla ulicu njegovo nije da se 5 minuta nabilava s njom vec da joj udari finu kaznu i gotova stvar a ne da prolaznici snimaju i stoje okolo ko publika....skandalozno!!....ovo je americka demokratija!!!najuredjeniji sistemi u svijetu poput nordijskih zemalja ovo sebi nikad ne bi dopustili!!!! DOWN USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa, ako vam je tako dobro u Americi, sto vam je toliko dosadno?!? Popustite nas, majke vam.