Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebal' šta iz Bosne da im posaljemo, brzom poštom
Nije ovaj Nemo ništa u poređenju sa snijegom koji je kod nas zavalio prošlog februara. Primjera radi, u Bostonu je palo svega 54 cm snijega, ali je juče bilo proglašeno vanredno stanje i osim hitnih službi, niko nije išao na posao, niti su radile škole. Znači tamo se vodi računa o sigurnosti ljudi, a ovdje palo preko metar snijega i niko ništa - na posao stoko pa makar i vrat na ledu polomili. Imate li sada predstavu o tome šta je država i šta nije država????
@New York hahahaha sa takvom izmisljenom historijom zivi vecina srba i hrvata, u lazima i mrznji, ukratko primitivizam koji ih samo unazadjuje, srbi imaju sve manje svoje zemlje, svi bjeze od njih, provaljuju se gdje stignu u svijetu a hrvati kao nesto glume i oni bi u Evropu a razvili se od kredita kojeg nikad nece moci vratiti a EU ionako propada...
oko čega oni dižu frku??? .... SAMO metar snijega ........a struje nemaju kod svake oluje zato što im sistem snabdjevanja el. en. ne valja
ampak, izviruje mis iz rupe a nezna da je hitler davno umro hehehehhe... e nabio ga ti onom ko te izbacio medju ovaj narod
Da bog da vam Obamu i ženu mu snijeg zatrao, zajedno sa Bušom (Grmom!), Kisindžerom, Bilom, Hilari & Monikom, da vas đavo već odnese tamo gdje treba pa da ne pravite više belaja po svijetu, u potrazi za naftom, izvozeći vašu potkulturu!
Nista ba malo snijega palo da se djeca sankaju i sve u redu .
treba odmah poslati komunalno rad da ih otrpaju sa svom mehanizacijom
Nisam oka sklopio nocas, toliko sam bio zabrinut kako ce Hameri predeverat snjeznu oluju.Jednom debelom Hameru su se istopile naslage za cijelih 20 grama sa stomaka lopatajuci snijeg.Uzas !
Odakle se ti ljubavi javljas?
ovo je samo jos jedan eksperiment,u sto vi znase necete povjerovati. samo jedna nasa bespilotna letjelica bi od ove zime napravila ljeto, niste znali, ne?
Bosnia is an amazing country. 49% of the Bosnian territory is ethnically Serbian, with another 25% Croatian. In total, 74% of Bosnia is a Christian land, and it was so pretty much throughout all the history: from the establishment of the Christian Bosnian Kingdom (100.000% Christian like any other european country) all the way until today. Muslims, who came to Bosnia in 15th century are today normal citizens of this Christian and European country, and have even authonomy on approximately 26% of the Bosnian territory that they populate for more than 5 centuries. They also have their representatives in the Government: 4 out of 11 ministers are Muslims. And 10 years ago even the Prime minister of Bosnia was a Muslim.
Imali se gdje prijaviti kod vas za čiščenje snijega 50ka dnevnica ali dolara.????
"...ugrozila je živote najmanje 40 miliona građana te zemlje..." (čitaj: pola dana bez fejsbuka, McDonaldsa...)
Potraga za Nemom, Bgm nađe Nemo vas
A zasto uvjek pisete svoje bolesne komentare? Sta je to : dokolica ili besposlica? Bolje je cutati I biti smatran glupanom nego progovoriti I odstraniti svaku sumnju. Ako je suditi po tome broj glupana je kod has u porastu.
Mene što se tiče želim im još 100 godina mećave i -60 celzijusa sa 10 metara snijega