Palestinski predsjednik Abbas
0
"Nemamo šta da krijemo"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako su se v. odili . pregovori o m. ijenjanju t. eritorija Više pogledajte u video El-Džezire: http://www.youtube.com/watch?v=2nkB1vwfN5I&feature=player_embedded#!
VIDEO/El-Džezira: Tajni pregovori o razmjeni teritorija između Izraelaca i Palestinaca Milion i po izraelskih državljana su palestinski Arapi i oni čine oko 20% ukupnog izraelskog stanovništva. No, Izrael i dalje inzistira na tome da Izrael ostane \"j. evrejska d. ržava\".
Da je dobar davno bi ga zlocinci jevreji ubili, nemaju razloga zato sto radi za jevreje. PS Zivio Hitler.