Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I NE RECITE ZA ONE KOJI SU PALI MRTVI SU! ONI SU ZIVI SAMO VI TO NE VIDITE! DUSE SREBRENICE PRECICE DRINU A ONDA? STA CE ONDA BIT, TO VI NEZNATE AL BICE KRVI TO VJERUJTE!
RS 4ever . Četniče sa šubarom na glavi zovi mamu da joj ga stavim .
i kazu multietnicka BiH haha
replika na ovog cetnika maloprije: cetnice, sto se ne zapitas ko ti je jebavo pramajku, prababu i za koga su ti praotac i pradjed radili 400 godina. A pitaj mater s kim je bila sinoc...tako ces me mozda i pronac...poganstino jedna srpska...mama ti je dobra u krevetu.
mali srbin bjezi poljem, ja ga stizem, pa ga KOLJEM!
Siptarska djeca i ne postoje, svi su mediji demantovali da se tri djecaka utopila.....GDJE VI ZIVITE ???? Sve je bilo izrezirano, bas kao i Vase Miskina, Markale i Racak. Picka vam materina balijska, kako vas nije stid vase vjere i porijekla Srpskog ? Palite po Bugojnu koliko zelite, mi smo vama srusili sve po RS. NOZ, ZICA, SREBRENICA
Srami se, psihopato jadni. CU in hell.
Cica Drazo pa kako neces znati hahaha kad si svoju sestru dovodio da je guzimo u mom stanu.Dovedi i Milicu pozeleo sam je se.
to bate Holland jebi im majku cetnicku.Sto ne krenete na Novi Pazar da palite dzamiju mamu vam jebem stoko teroristicka.
nemoj jarane molim te, ja se samo salim sa mojim komentarima... moji bi me se odrekli da znaju sta ja sve ovde pricam, ajd ostavimo ovo na internetu, da ne prelazi u stvarnost molim te.
oslobodjenje je najstariji i najobjektivniji BH list. korektno pisu o svima i nikome ne daju prednost niti podrsku. za razliku od fucking avaz-a... neznam zasto ga ne stampaju na zelenom papiru?
Hollande, znam gde si, ko si i gde zivis. Mrtav si, pederu jadni. Dosta je bilo.
piromane bil mene moga zapast supak tvoje mame Svjetlane,posto su dvije rupe zauzete
Oslobodjenje je cetnicki list sto jes jes
Eto me sine ,nemoj svrsavat dok babo ne dodje