Francuska i Njemačka
0
"Nema novih članica u EU bez Lisabona"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I vrapci znaju da je EU piramidnog uredjenja,procitajte zakonik dostupan na googlu. Tu ti odredjuju,sta ces praviti,sta ces jesti i koliko u pravom smislu reci. Treba forsirati na dobijanju bele \"sengejske\" vize i to je to. Ni jednoj clanici nakon ulaska nije skocio standard zivota.... A o nasoj sramotnoj navnoj zatucanoj zapadno balkanskoj virusnoj bakteriji je suvisno i pricati. Mi se mlatimo \"ciklusno\" svakih nekoliko decenija a krivci se naizmenicno menjaju kao u \"serviranju lopte\".
masoni ne zele sirenje dok se cijela moc ne centralizuje u njihovim shakama. lisabonski ugovor je jos jedan korak prije konacne globalizacije, koje sve vise biva ropstvu. ko ne vjeruje nek procita 5000 stranica dug sporazum, kojem su se suprostavili, kao i uvijek, rijetka ali svjesna manjina, i spasavaju guzice svima nama, zatupljenim ovcama. razmislite malo prije nego uzmete gotovo misljenje. lisabonski ugovor je korak prije ropstva i konacne globalizacije, gdje ce korporacionisti i oligarhi vladati dok ce u isto vrijeme nestajati oni koji se protive. glupi ste ako mislite da iko na ovim velikim stolicama razmislja o nama...
sinoc sam sjedio sa jednim od jacih advokata u becu..covjek mi rece da ce evropska zajednica ovakva kao sad postojat jos maksimalno 10 godina. Ako je on u pravu cemu se imamo mi tu onda nadat?. u svakom slucaju bi nas osiromasili prirodnih resursa jer je to ono zbog cega se i siri ta zejdnica. dobit cemo ogromne kredite koje cemo otplacivat prodajom resursa za tako reci nista. a u buducnosti ce se ratovi voditi bas zbog prirodnih resursa jer na kraju svega samo je to kapital jedne zemlje a ne papir i zlato!..moje misljenje
ČUUUJ, NEDA IRSKA KOBJAGI UĆ NOVIM ČLANICAMA???!! ;-) AAAAAAAAAA HA HA HA HA HA!!!! :-D :-D PA TO JE TOLIKO PROVIDNO DA JE SKORO PA JADNO!!! KAKVA IRSKA, KAKAV REFERENDUM, KAKI BAKRAČI!!!! ;-) NEDAJU VELIKE SILE UĆI TAKOZVANOM \"ZAPADNOM BALKANU\", AL JA DA SAM NA MJESTU HRVATSKE NE BIH SE BUNIO. BAREM LJUDI IMAJU PUTOVNICE I MOGU SLOBODNO PUTOVATI SVOJIM KONTINENTOM, DOK BOSNA I HERCEGOVINA PLAĆA CEH SRBIJANSKE NESARADNJE SA HAAGOM, A OBAVEZALA SE NA TO. PIH, NIJE PRVI PUT SRBIJI DA LAŽE!!! KUJA JE TO OD \"DRŽAVE\", ZATO ĆE IZGUBIT I REPUBLIKU VOJVODINU I REPUBLIKU SANDŽAK, PA TEK ONDA U EUROPU! ;-)
Večeras neću moći zaspati zbog ovoga, toliko me to pogodilo... :smajlikojipovraca: