Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali ste culi da je Laktaski glavonja dobio nazad telegram saucesca koji je poslao Obami. Vratio mu Obama da ima sa cim prkno da posusi.
muslimanska posla..... samo ih šejtan razumije!
piskim ti na krista
kako nema?on kaže da je isilovac, isil kaže da je njihov i nema dokaza
@Danube zašto on? on je odlasku,bolje da poneku kaže tramp jer on tek dolazi
Pa Obama je śef njima i samo on bira clanove svoje organizacije.Zašto sve informacije uvijek mora "Pentagon" da "potvrdi" ,da bi se u medijama tretirale kao relevantne,sam je pokazatelj ko organizuje internacijonalni terorizam.
Ma netreba neka posebna pamet da se zakljuci da je frajr bio klasicni ludak, ebali ga pederi,neka se handre kako hoce sto ce ih ubijati.
Po pisanju Slobodne Bosne u BiH se vodi 20 terorističkih istraga, a u SAD 1. Inače SAD ima 100 puta više stanovnika od BiH ! Odatle slijedi da terorizma ima 2000 puta više od SAD. Ali predsjednički kandidat Trump ni tim nije zadovoljan ! Sa terorizmom u BiH su svi prezadovoljni a naročito EU !