Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baaabooooo roooonjaaaaam
aaajooooj hahaha
Naucila plivati... I dva sata roni.... Sjetih se tog starig dobrog vica😂😂😂😂😂
"burkini" i "referendum".. najriječi 2016. god. ;)
Ironija je sto su ovo muslimani koji su rodjeni u Francuskj, francuski su drzavljani te sa tim imaju i moraju imati ista prava i obaveze kao krscanski francuzi. Tako da vaša priča ne pije vode. Nisu se ni francuzi ljutili kada su njihove pretke u roblje odvodili. ;)
U Dubrovniku nacrtali par u kupačim kostimima, prekrižili i rekli "ne može ovako" i gotovo - po gradu se u kupačim ne može ... Tako i ovdje, nacrtat ninđu, prekrižit i kraj ... Kakvi zakoni i qurci palci ...
Svaki dan glavna vijest i islamistanu je ta da tamo nekakav islamac u Francuskoj naredjuje svojoj zeni da nosi to ruglo a tamo nekakva lokalna vlast to zabranjuje nosenje rugla na plazi. Imal li ista vaznije za Balkan od toga da li islamci nose ruglo u Francuskoj?
@Ja Jesam Alien Ironija je sto su ovo muslimani koji su rodjeni u Francuskj, francuski su drzavljani te sa tim imaju i moraju imati ista prava i obaveze kao krscanski francuzi. Tako da vaša priča ne pije vode. Nisu se ni francuzi ljutili kada su njihove pretke u roblje odvodili. ;)
Burkini zaklanja ženu od (požudnih) pogleda, to razumijemo... Šta je garancija da žena pod burkinijem , ne zagleda okolinu (golaće)? Pa nisu ni naše nane i majke išle po plažama i bazenima ... šta se sada ove mlade hanumice zayebavaju i motaju tamo... Jesi li u vjeri ili nisi..,
hvala Allahu islam se siri svakim danom sve vise i vise.
Treba stvarati takvu atmosferu u kojoj se muslimani neće osjećati sigurno i tu gamad treba na svakom koraku maltretirati.
Ovdje uvijek iste priče 😅😅😅 ... U Švici je našim burkinicama najljepše 😇 Evo i našeg Müslüma ... https://youtu.be/ys_LAHtU5lU
Ma j*bo vas više burkini, svaka druga vijest burkini. Iako ja ne vidim logiku kupanja u odjeći. Toga se ni domicilni Romi nisu sjetili, pa se kvase svakog Đurđevdana.
Ja sam za burkini. Uvesti kao obavezu za sve muslimanke... Prvo za @mimi1..............a onda za @opti3
pi4ka li vam materina maocanska.
nemoj mene motat bgt
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Nikako mi nije jasno kako se moze zabranit kupanje u odjeci? Recimo, padne mi na pamet da skocim u rijeku ili more sa odjecom na sebi , odakle bi neko sebi uzeo pravo da me zbog toga kazni. Francuska je otisla predaleko u tome. Nije mi uopste Islam simpatican ni blizak, ali ovim zakonima Francuska kaznjava sve stanovnike.
Mislim da se zabrana prije svega odnosila na kupanje u javnim bazenima, a onda su zabranu uveli i na javne plaze, a sto je po mojemu misljenju suludo, a i neprovedivo.
To su islamske kurve. Kakvo ba kupanje u moru obučena, znate li vi ko se kupa obučen ? ARapi su narod koji su naučili bez vode i bez kupanja i sad mi oni nalažu pravila ponašanja u mojoj kući i zemlji ! ZAtjerati odavde kući.
cuj ovog poganog smrdljivog cetnika sto se valja sa krmadima, i ONO se naslo pricat o higijeni...Pa debilu jedan, hriscani spoznali kupanje kad su posli u krizarske pohode da pljackaju muslimanske zemlje...I prva stvar koju su Turci vama donijeli, osim 500 godina karanja, jeste zamisli VODA...Arapi i Turci i dan danas jedu rukama, a zasto??? Zato sto stalno peru ruke, za razliku od hriscana koji su izmislili viljuske i kasike jer su im ruke uvijek bile prljave od govana i hamelja pa su morali koristiti nekakav pribor... Kasnije su oni to nazvali "kulturom i bontonom"...
@Shahbaz ...sinak, nije dunjaluk počo sa islamom. i nije baš sve kako lokalni hodža veli. oće ga oni slagat, rode moj, ki i ovi naši krstaši. ja ti velju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
bum bum mi smo prikaze
Coool.... Promijenili su sliku😂😂😂😂😂😂