Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada li će nas Sunce obasjati???
Nama ni 3 put jaca ogledala neb pomogla ;)
Nema tolikog spigla.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MI IMAMO SUNCE !!!! ....oni sve ostalo.
U Bosni je sunce prestalo sijati 92 godine
Da je to u mojoj mahali do sabaha bi Lalkan i Prle puhnuli to i predali na odpad...
Sklonite se sa sunca, izgorit cete.
U Svedskoj problemi ... zdravo
Sad ce im se sponzoruse imati gdje slikati, masala kako velika ogledala.
..I bi svjetlo
E jesu ga i obasjali...
Dobar ovaj grad al za samoubistva .
Giganti !!!
Trebalo bi tih velikih ogledala nabavit i stavit oko parlamenta BIH!Nek malo vide sami sebe,jer njima je izgleda baš udarilo "sunce u glavu"...pa unatoč suncu 20 godina mi ostali živimo u mraku...Pogledajte zgradu u kojoj su naši parlamentarci,visinu dohotka,beneficije...pa njima bi i ovi Norvežani bili zavidni...
Kad je onaj gore djelio sto nije to malo pravednije uradio. Rusima,gas,norvezanima naftu,francuzima vino i sir ,a nama samo lijepe zene i nista vise.
e puno su ga obasjali vala... ja kad sam pročito naslov, ja mislio TO SAD ŠLJAŠTI!
Premoćno.