Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tek će oni zakuvati,njima treba čvrsta ruka jer su mnogi i različiti.a pride su polupismeni.
Nikad u Libiji nece biti mira jer se tu preplicu interesi vise zapadnih drzava od USA, Francuske pa dalje. Svi hoce kontrolu nad libijskom naftom.
Pametni ljudi oslobodili Libiju i sad oni diriguju vlast... Vidi kod nas, borci na ulicama a onaj sto nije nikad pusku u ruci drzo sad krade vedri i oblaci... Pametni ljudi...
TALIB Ti si upravo priznao da je prije križarskih pohoda i masakara upravo ta islamska invazija bila razlog zašto su se i vodili vjerski ratovi. Nakon Bizanta,sjeverne Afrike,Španjolske zapadna civilizacija se morala organizirati kako bi se obranila. Dakle,to što ti navodiš uopće ne ide na hvalu i slavu islama,samo pokazuje osvajačku narav tvoje religije. Time odbijas ljude od vjere u koju pozivas i cinis zulum na Zemlji.
@OBILIC I Bizantija je bila,ne vecinski hriscanska,nego apsolutno kriscanska.Pa dobro znas sta je bilo
borci iz brigade zantan, borci iz brigade tripolija...za prevlast nad ajrodromom??? o h e b e m ti mahayku, jel to bila revolucija da bi zemlja dobila mir, ljudska prava i prosperitet, ili da bi Libija bila popriste filma Mad Max... cuj borci, cuj revolucijonari? kar\'na naj obicnija, jalijasi; juka,edo, puska, celo, meho, ku\'ac palac...bore se za prevlast, a dobro svi smo ovdje znali sta ce bit, al niko nista ne moze promjenit. a na kraju ce fak jedini put bit ovaj put islamska revolucija, ko iran, ko mudjahedini, tuzno, vratice se 1000 godina unazad. al nek nepadaju mrtve glave, pa nek svi zive ko u Gornjoj Maoci
@džihadbosna Ti mi se činiš kao idealni kandidat da im pokažeš put \"islamske revolucije\".Idi i ne vraćaj se!Ovdje ti se ta želja neće ostvariti,BiH je većinski hrišćanska zemlja i takva će i ostati!!!
ne znam kakve veze ima to poređenje muslimani i demokracija ?? mogli bismo reći ateisti i demokracija ?? ? pa nigdje veze, gdje su to tvojei ateisti podržavali iskreno demokraciju ?? gdje ? u SSSR-u? Kambodži? Kubi ? Sjevernoj Koreji ? Kini ? gdje ? navi nam primjer ateističkog sprovođenje demokracije ! za krstašku gammad da i ne pominjem...oni su svoje pokazali u demokraciji..
\'\'demokratska\'\' sekularistička stoka već počela da se kolje međusobno...samo islamska revolucija moe spasiti LIbiju ! samo islamske snage treba da vladaju Libijom da bi bio mir, sve ostale poraziti i iskorijeniti !
amerikahstan