Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno sto niko ne uzima u obzir realne cinjenice i cilj amerike koje je veoma lako provaliti. Ljudi vjeruju u ovo sto mediji plasiraju. Doci ce nova vlada, doci ce p.e.d.e.r.l.u.k. i k.u.r.v.a.r.l.u.k. kao kod nas. Ono sto valja u drzavi ce iskoristiti stranci a ko ce dobro zivjeti, obicni narod...Hahaha... Obicni narod ce kao i kod nas, placati porez na zrak i krpiti od 1og do 1og. Zivjeli mediji i prazne glave. !!!
Europska Unija i Amerika duguju Libijskoj državi 200 milijardi dolara za isporučenu naftu. 2012 godine ističu koncesije velikih naftnih kompanija koje polažu pravo na Libijsku naftu. Gadafi je zatražio vraćanje duga i zaprijetio je …da će u suprotnom sklopiti međudržavne ugovore s drugim zemljama i kompanijama. Zbog toga je došlo do ovog neviđenog razaranje Libije !! I naravno sada ce im dug biti oprosten od nove vlade a sigurno ce nafru dobijati dzabe...
\"Za NATO je glavni vojni događaj pad Sirta, a ne smrt Gadafija, koji nikada nije bio cilj misije\" Cilj zapada i SAD je bio svrgavanje Gadafija t.j likvidacija te sinova njegovih
NATO bi mogao odlučiti da zadrži jedan dio pomorskih i zračnih snaga u Libiji, u trajanju od 15 dana Naglasak na ovo \"MOGAO\" . Vec su se toliko ukopali da ni sam NATo nebi mogao da ih istjera iz naftnih polja !!!
NEXT PLEASE !
Safet Susic - Pape, selektor BiH