Madeleine Albright
0
"NATO nije prijetnja Rusiji"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"međunarodni terorizam, širenje nuklearnog oružja, trgovinu narkoticima i piratstvo\" su glavni problemi NATO-a Zbog toga nato razvija i umnozava: Nuklearne podmornice, Stratesko nuklearno naoruzanje, Nevidljive avione, Krstarece rakete, i td. i sve to dabi se borili sa somalskim piratima naoruzanim pokvarenim AK-47 i gumenim camcima ili \"Alkaidom\" naoruzanom slicnim naoruzanjem. Jedna u nizu Gluposti sa Zapada. Ne kontam fakat kako ih nije stid.
BABA prolupala, dok je bila drzavni sekretar izjavljivala da nije fer da RUSIJA raspolaze tolikim potencijalima i teritorijom,navodno da bi to trebalo ravnomjerno raspodijeliti (sa USA), a sada izjavljuje takve gluposti. NATO nikom nije prijatelj svrha postojanja istog je OKUPACIJA sto smo se uvjerili svugdje gdje su dosli da prodaju\"DEMOKRATIJU\".
nije rusiji,al jest serbiji