Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rokaj po terorističkoj stoci u Gazi , samo rokaj.
Zašto su Hamas i Fatah odbili sve mirovne sporazume sa Izraelom? -Zato što se budalama ratuje, ali neće oni ratovati nego će to raditi prosti narod za njihove guzice. A Izrael je činjenica i ostat će.
ti si strucnjak evo ti sijedi na o======3 pa pametuj
Nije ba, ja sam židov pa branim svoje.
Problem je sada sto palestina ne moze da digne avione kao izrael, nego samo mogu da plaču nad svojom sudbinom koja i zadesi. A o islmaskom narodu u okolini nije vrijedno spomena njihova indolentnost u svemu sto se desava okoo palestine!
Obični narod bi sigurno nešto poduzeo, ali ne može od silnih šeika, kraljeva i kojekavih koji to ne bi ni bili da nisu strani plaćenici.
a sto se sve pod krinkom islama ponasa, vise to ljuti , a neka kraljeva , sejkova!Svima puna usta islama, a u praksi slabo, jadno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zasto palestincima nedaju pravo oruzije nego bacaju kamenice decenijama ,ljudi imaju pravo na samoodbranu