Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i sad kontaju njihov ce se glas brojat.. bit ce im bolje! stvarno su ljudi vece ovce od ovaca...
\"Najveći skup u povijesti Kuvajta\" da zbaciti premijera optuženog za korupciju . http://english.alarabiya.net/articles/2011/11/27/179541.html Reuters: Kuvajtski kabinet podnio ostavku.
Egypt-Directly w: Tahrir Square, noon Monday, 28 Nov. http://www.youtube.com/user/AlMasryAlYoum#p/l/0/oadv3GM-XCY Zatočene Egipat bloger @ maikelnabil viče: \"Dolje vojna vlada\". Princ Hassan od Jordan raspravlja o nedavnim događajima u MiddleEast i utjecaj tekućeg ArabSpring . http://www.aljazeera.com/programmes/frostovertheworld/2011/11/201111267511851420.html?utm_content=automateplus&utm_campaign=Trial6&utm_source=SocialFlow&utm_medium=MasterA Tantawi: \".. Položaj oružanih snaga će ostati kao što je to neće promijeniti u bilo kojem novom ustavu\". Egipat \"Koalicija tihe većine\" poziva na pro-SCAF milijuna muškarac prosvjeda u petak 2. prosinca .