Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika srpska je " PRIVREMENO OKUPIRANI DIO BOSNE I HERCEGOVINE!!!
Zanimljivo je da je nakon zakonitih referenduma ustavnih republika tzv JNA napala Sloveniju i Hrvatsku a u isto vrijeme nije mrdnula prstom na nezakonite, neustavne i samoproglašene republike koje su još uvijek po svim zakonima na teritoriji SFRJ.
poklonjen dio od strane amerikanaca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne smjemo nikad zaboraviti i dobrovoljca Vučiča koji je nosio kišobran M-70 cal.7,62 mm i pucanjed iz snajepra sa Jevrejskog groblja.
Gdje se moze kupiti online?
RS. je izgubljena,znate to i sami!Pričate o njoj samo kad su neki važni datumi (mislim na političare)stradanja,onda su puna usta i Srebrenice i Bratunaca i drugih stratišta,dan poslije muk i tišina!Silne pare su pokraden na tuđoj muci i nevolji,da se nešto uložilo u ta mjesta ljudi bi ostali na svojim ognjištima ali jok!Sarajevo se gradi a cijela zemlja radi!
Ovu knjigu prevesti i poslati svim predsjednicima drzava i vladama svijeta!
Daj onda sve knjige od prvog pominjanja Bosne, biće nezgodno svima osim Srbima. Možemo u rikverc čitav milenuim, zanemarimo sve i jedan srpski istorijski izvor, gdje stižemo. Bolje je da se bratimimo i živimo jer je svijet komplikovan i valja nam svima opstati.
jos malo.....
Dzaba pisete knjige. Pisite sudovima da se nesto konkretno poduzme.
Da li ce biti moguce naruciti knjigu postom.
To bijo Projekt sviju srba, hrvata da Bosna i Hercegovina, nestane Muslimani ociste!?
Ključnu ulogu u svim ovim događajima a i danas ima srpska pravoslavna crkva i to nikada ne smije da se preskoči. To nije nikakva vjerska već zločinačka organizacija i pogonsko gorivo za sva srpska zla u zadnja dva vijeka kao i danas.
Saburom je djenet opasan.Samo,mirno i mudro.Ekonomski uništiti genocidni entitet.Ko je za BiH,bujrum,ko nije preko Drine i Save,i mirna,demokratska,civilizacijska i prosperiteta BiH.Neprijatelji BiH,živite sa svojim genocidom i UZPom.
Kako možeš ekonomski uništiti manji entitet, kada su entitetske ekonomije nezavisne, a država (vijeće ministara) nema državnog ministra ekonomije, industrije….
auu načertanija pun forum,a neko iz redakcije je sa Pala 100%
Bošnjo se svaki put iskreno začudi kad otkrije da je Republika Srpska dio Bosne i Hercegovine .. i tako već više od 30 godina.
nisi u pravu, istina je da jos uvjek ima Bosnjaka koje iznenadi kolicina vaseg bezobrazluka ali vecina zna jako dobro s kim imamo posla nista ne brini
@ pro et contra Ne brinem, ni za tebe ni za Bošnju, samo konstatujem s dozom ironičnog humora, a koliko si ti blizu istine?! ne bih o tome.
Jedino oružjem, čuj kako...
Ustavom BiH jos dok je bila socijalisticka republika svi narodi su bili jednakopravni, pa i kasnijim ustavima, ali eto sve bivse republike su na neki nacin svoj put normalno nastavile, jedino BiH je ostavljeno da se pati i gusi srednjovjekovnim idejama i politikama.
Nije problem RS, problem je što je najveći um kod Bošnjaka, uz RS, potpisao i nestanak RBiH, uveo konstitutivnost naroda, uveo entitetski veto…. blokirao BiH u svakom pogledu ne bi li ovdje nastala muslimanska država na potezu SA-TZ-ZE. A mi se dalje pravimo ludi i veličamo lik i djelo istog i njegovu porodicu.
Problem ti je babo bolesni koji te napravio