Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ Marko Isto kao što ne želim tumačiti i propovijedati kr šćanstvo,ne dozvoljavam,da mi ljudi koji pripadaju drugoj konfesiji tumače moju vijeru.Samim tim želim da kažem,da ima u svakoj konfesiji radikalista,bez daljnjeg,nisam takav...a ublehaše osuđujem.A što se tiče šer ijata,premalo znam o njemu,da bi ga osuđivao.Koliko je meni poznato,to je sistem zakona,koji je sastavni dio svete knjige.Nije zakon pisan kako današnjim vladajućim krugovima odgovara...ali kad ideš šeri.jat zloupotrijebit,onda se desi upravo to...postane oruđe oligarhije...nažalost.A što se tiče Hezballaha,malo ima informacija,da bi naša okolina znala pravu istinu...u principu,je to stranački pokret kako civilni,tako i vojni,jer nisu mogli čekat,dok se šup.ci na.gu.ze,dogovore,baš kao i kod nas,pošto uvijek imaju blokadu...
PONOVO MUSLIMANI koji sljede SERIJATSKI zakon .. ima li ista na ovom svjetu da je pozitivno a vezno za MUSLIMANE VJERE muhamedove ?
Nasraalah ahahahahahahahahahahaha lijepo ime