Istraživači u SAD-u utvrdili
0
Nasilni kriminal je povezan sa nivoom olova u zraku
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po toj teoriji, pogotovo do ne davno u vrijeme poluprimitivnih tehnologija, svi koji su radili sa olovom, npr. u stamparijama, proizvodnji olovaka itd., trebalisu biti em nasilni, em kriminalci, sto naprosto nije istina. Za sve oblike kriminala odgovorni su genetski faktori uz jednako odgovoran bolestan politicko drustveni ambijent, a ciji kvalitet zavisi od velicine zemlje, pa tako je u BiH vrlo jednostavno moguce u potpunosti odstraniti OLOVNE zagadjivace, dok je u Americi tako sto veoma tesko izvodivo, ali se uspjesno bore sa OLOVNIM kriminalom.
e i amerika financira svakakve naučnike, žešće nebuloze nisam davno čuo
svima koji su radili ovo "istrazivanje" treba oduzeti sve akademske titule i poslati ih nazad u prvi srednje da nauce sta je to korelacija i kako se koristi. a mogu im i kixovci praviti drustvo.
@SFRJ N.A.B.I.J.E.M TE NA k.u.r.a.c I TEBE I TVOJU BOŠNJAČKU LOGIKU...JA SAM HERCEGOVAC A NE G.L.U.P.I B.O.Š.NJ.O I NIKAD, PAZI, NIKAD ZA NIKAD NEĆU PRISTATI DA BUDEM B.O.Š.NJ.O... Hercegovački Musliman-HERCEGOVAC
ovo je 100% tacno. sto je vise nasilnih kriminalaca okolo, to vise olova leti zrakom. dokazano.
HHAHAA KAKVE NEBULOZE...A DA NIJE MO]DA "SA RAZVOJEM DEMOKRATIJE"? HAHHAHAAA
ZATO se kod nas klinci upucavaju i ZBADAJU i posipaju benzinom pa onda pale starice, zato fini dječaci i djevočice trpaju petarde u usta psima...
Samo nemoj udisati olovo. Ja sam bosanac- sta sad? :O
Ako sam: Bosnjak i zivim u Bosni i Hercegovini mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd Srbin i zivim u Srbiji mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd Hrvat i zivim u Hrvatskoj mogu biti musliman, katolik, pravoslavac, jevrej itd -Nije ako sam: Bosnjak ja sam musliman Srbin ja sam pravoslavac Hrvat ja sam katolik -Prestanite mijesati nacionalnu pripadnost sa religijom, to je pogresna politika kojom nas uce nase stranke da bi nas razvrstale i da bi ovdje jos uvijek mogao biti haos u njihovu korist.