Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kad ti Ameri donesu demokraciju. Kao i kod nas. Uz demokraciju ide i kost koju bace, a sve, naravno, za svoj račun.
zalit cete vi za Gadafijem...imali ste sve ,a radili niste nista...sad neradite nista ,al bgm i nemate nista sem pusaka ,pistoljcica i nesto jaceg naoruzanja....jesu vam ga ameri \'\'šuknuli\'\'...
da jos samo dodam, to je nas mentalitet. uvijek je neko drugi kriv. umjesto da si lijepo priznamo da smo lopovski narod, di se sa mo gleda kako da se manje radi i kako da se sto vise drzava pokrade. naravno, politicari tu prednjace...al uvijk ce biti krivi ameri, švabe i tako...ne znam jel se na taj nacin tjesite ili kaj?? ako su ameri tako los narod, sta se onda niti jedan bosanac ne vrati u bih?
Kaj pljujete po amerima? zakljucke donosite na temelju 1000 krivih informacija koje vam se svijesno i podsvjesno svakodnevo izlazu. da nema amera, u afganistanu bi i dalje kamenovali zene jer ih je neko silovao. znate i sami kako je u ratu, sva sreca da ima pametnih koji traze da se razoruzaju skupine! sta mislite zasto Norvezani ne ratuju, zasto kao njih ameri ne tlace? pa isto imaju nafte i plina kolko hoces.. jer su pametni ljudi,koji ne posezu odma za puskama. ocu samo reci da nisu ameri ti koje treba krivit, vec ti divljaci koji jednu divnu vjeru/religiju okrecu protiv svojega naroda i vracaju ga u kameno doba!!
ne znam za vjerski ali gradanski rat sigurno gadafi je barem uspio da drzi razna libijska plemena pod kontrolom ali izgleda da ce se sve to raspasti i drzava ce pasti u anarhiju onda ce ameri da dodu i \"uvedu red\"
ovo je lagani uvod u opci gradjansko-vjerski rat u libiji, realno libijska vojska trenutno nema potencijala da se suprostavi mnogobrojnim militantnim skupinama sirom libije. e moj pukovnice sta si dozvolio!
...politički nezrele nacije...nema čvrste ruke...rat i haos...
Vratite nam Gadafija,Tita,Sadama
\"Nasilje se desilo dan nakon ŠO su desetine hiljada građana izašle na ulice i zahtijevale...\" Ja procitah \"Nasilje se desilo dan nakon što su desetine hiljada građana izašle na ulice i ZAPJEVALE...\"
BaIija=Septićka jama.
\"....Nasilje se desilo dan nakon \"šo\" su desetine .....\" Ša vam je ba, pričajte i pišite ispravno, mojne šuplje, aaaa....ša?
Uh jest dobar ovaj na slici sto drzi pusku. Pol izo bi mu su pce i mu do samo tako. Mmm
Ajde malo se porokajte niste odavno
howako će i kod nas da bidne UBRZO !
Demokracija na hriscanski nacin nestanka muslimana, vidjeli smo u Bosni, sta su radili hriscani, pametnom dovoljno ! demokracija USA i EU- a !
Dramaticno.