Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodajem ampakovu IP adresu ?
Očito je da Talibanima nije stalo do mira u Afganistanu. Izgleda da precjenjuju svoje snage i mogućnosti. Afganistanskom narodu će biti najbolje kada iz zemlje ode Al Kaida i svi oni fanatici koji su spremni raznijeti se bombom u džamiji ili ispred džamije kada vjernici izlaze.
decki, recept za talibane je vrlo jednostavan: Srebrenica ! svaki put 10.000 dzihadlija manje pa da vidis kako Musa dere Jarca !
30 talibana je usmrtilo 220 nato okupatora i lokalnih marioneta
ovi cini se desetogodisnjaci iza monitora kad porastu za desetak godina ima da pokazu i crvenoj armiji i sada nato-u kako se to radi po afganistanu, nemoj tako. samo da mi ne zakrzljaju u potpunosti i fizicki, onako zgureni iza monitora cekajuci svoj dan, evo psihicki sto su kao desetogodisnjaci nasli tabiriti desavanja. kakve li ce tek biti psihicke dvadesete i tridesete kad sada ovako mudro zbore, zalosna li je majka talibima afganistana :)
Čuj HVO i RS poslati u Afganistan? Hahahahahahahahaha Pa Američka armija,NATO,ISAF-ove snage,razne paramilitarne skupine nisu mogle NIŠTA Talibanima,a da par lojavih opančara i konjušara pobjedi ponosne lavove Islama. Ampače uzmi jastuk i udaraj se u glavu do smrti.
Primitivcine
Heheh Glupi komunistički sajt neće da dopusti link. Uđite na putvjernika.com i nađite na naslovnoj izvještaj o stvarnim gubitcima okupatora. Lažljive komunjarice.
puna podrska braci talibanima protiv americkog zla !
Talibi==Kraljevi
Smrt bradonjama - sloboda narodu
ŠTA BI RADILI TAMO ? zaboravljaš da talibani nisu milostivi kao borci Armije BiH, talibani bi ih oderali ko jarčeve, ako bi uopšte uspjeli zbog silnog bježanja da uhvate kojeg vlašinu ili škutora ! prijavi se u kakvu brigadu bojovnika, frankopan, jokeri ili zrinski, pušku u ruke pa u Afganistan....ili samo imaš m.u.d.a da uprazno ovdje po portalu pr.ducaš na svakom članku o Afganistanu,Iranu ili Iraku !?
Vas samo treba poslati na selidbe jer tu fakat najvise iskustva imate, kao napr kako drpiti frizider i ves masinu pjeske, kako nositi na ledjima 2 televizora i usisivac simultano, a takodje imate dosta iskustva i sa traktorima to je jasno doslo na vidjelo tokom poznate traktorijade \"krajina 95\", a s,ok.ci, oni nisu ni za sta oni nek se zabavljaju inc,e.st.o,m kao i do sad sto su radili....
Pa srbi i hvo kad vide bradonju zakuju ko kineski kalas ,vi imate iskustva sa civilima,vas treba slati u neki kamp za izbijeglice da tamo tamanite to znate i iskustva imate
trebalo bi poslati HVO i Vojsku RSa u Afganistan i Pakistan da rijese problrm, mi vec imamo dosta iskustva sa radikalnim islamom !