Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FUCK ISRAEL FUCK AMERICA FREEDOM FOR PALESTINA
respket anonymusima i svima koji su stali uz palestince, a ne mi slagirani samo znamo komentarisati preko klixa i fejsbuka
je*o ga grob i politika vise.
Židovi uskoro će vam biti rješeno pitanje dobićete kartu za A U S W I T C H u jednom smjeru
zivko josilo j e b e m l i t i m a j ku č e t n i č k o ć i f u t s k o c i g a n s k u
Ubi.janje sa sofisticiranim naoruzanjem je dozvoljeno \"slobodnom svijetu\", oni za to imaju ISO ceritifikat izdat od razjedinjenih naroda-kada se onaj koji nema F16 digne u zrak medju onima koji su mu pobili sve najmilije,pametnim bombama-onda je on terorista!? Vidite da deset puta ponovljena podvala,jedanaesti puta zvuci kao istina! Poznato zvuci,zar ne.
Ovako izgleda kada DRZAVA ratuje protiv islamista. Snaga,moc,civilizacijske tekovine protiv primitivnih zakona arapskih plemena iz 6 vijeka. Ovako ce Srbija za 20-ak godina intervenisati protiv evropskih Palestinaca,hudih Bosnja u pojasu Sarajeva,odakle ce islamisti prijetiti civilizaciji. Puna podrska jedinoj demokratskoj ,normalnoj i proevropskoj zemlji na bliskom istoku.
Šta je sad sa Iranom ? Šta se čeka ? Treba odmah krenuti ! Treba cioniste zbrisati s lica zemlje !
Cuj Bosnia power ahahahahhahahhahahah bsnia power ahahahhahahahahahhahahahahaha
Jedno je evidentno, a to je da nakon \"arapskog prolječa\" mora da prestane agresorsko i zločinačko ponašanje Izraela prema njegovim komšijama i što prije Izrael i cionisti to shvate i prihvate to prije će svima svanuti bolji dani na teritoriji okupirane ali i ne okupirane države Palestine..
zivio izrael zauvijek!!!
Tačno se na ovim člancima vidi koliko je ovaj portal pristran u korist muslimana i islamistički. Uvjek pravdaju teroriste i pljuju po zapadu a onda kad im treba pomoć uvlače se zapadu u Š. - Čisto licemjerje
e sad će Iran da uleti a ne prvo Egipat a ne prvo bi trebala Sirija a ne uletit će vam Q..ur.a..c u guzicu svima
hitler je rekao: nisam ubio sve židove, ostavio sam ih taman da vidite kolika su to pogan ljudi im 40 i neke dali zemlje dio da tu zive, dali im pravo i sve, i oni ovako vraćaju fuj nagora nacija koja je zivjela na zemlju!
Jedan od zidova je rekao palestincu kad vas bude na sabahu kolko vas ima na dzumi tad cete nas pobjediti.Tako da oni znaju u cemu lezi snaga muslimana a citali ste tekst nedavno sto je izasao na klix-u o bosnjacima da nisu prijetnja jer malo se mole a puno piju.Tako da vratimo se vjeri nasoj i prestanimo ciniti velike grijehe.
atomsku na TelAviv
Israel, our light!