Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islam je zalutao u Rusiji. Spalit ce ih Ruje!
@AKADEMIK.....sine vidim da si zalutala ovca , dodzi kod mene u dvore pa cemo vidjeti da ti kakvog lijeka nadzem !!!! PS samo prvo plahni guzove.....znam da ih ne peres !!!!
IMA LI NEKO DA ME \'ODRADI\' POSTENO DISKRECIJA100% P.S.VELICINA JE BITNA
A volim i ja groktati dok ga primam......pogotovo obrezanog......od njih grokcem najbolje........
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
tvrtko + neznam koja si budaletina ...
@tvrtko........i nemoj mi ti o kulturi cobane.........cuj srbi i kultura........e poserem ti kulturu........turbo genocidasi......
Pa da moramo kacavendi striptiz da plesemo je li..........heheheheh....
@tvrdko.....na koju to vjeru .......da nas vracas.......jesi ti to inkvizicija........ortodoksno genocidna......vidjeli smo kako ste nas vi mislili vratiti na vasu vjeru............poserem vam se na istu.....genocidno ........otrovnu......
nemaju baliye nikakvih argumenata i sve im se svodi na uvrede, psovke, genocidno, ovo ono... ovaj pravi patriot je primjer kako covjek moze da zivi sa samo pola mozga dok mu se ona druga lagano susi. ocigledan je stid zbog \"nacionalne\" i vjerske pripadnosti kod vecine bosnijaka ili muslimana ili bosanacahercegovaca M vjere. prednjaci u zadnje vrijeme ovaj pravi patriot, bvoleshnjak na privremenom izbjegovanju u Svedskoj. pa kome cete vi govoriti o korjenima, tradiciji, kulturi, leziku.... kad vam je sve ili tursko ili srpsko ili hrvatsko. najbolje da se po uzoru na legendu Kustu vratite pradjedovskoj vjeri i na miru i sa cejfom marishete slaninu i cvarke. nije dobro jest kradom i u velikim zalogajima, bice vam muka. to treba lagano i fino sazvakati i zaliti svremena na vrijeme dobrom starom sljivovicom. pitaj dedu kako je on to birvaktile.
@OBILIC.....i pripazi sa tom terapijom .....previse svinjske masti steti mozgu........vidis koliko grokces zadnje vrijeme.......
@OBILICU....pa ja tek sad skonta da si pesko......e kad je tako moram te razocarati.......ali zato se mozes obratiti Kacavendi....mozda ti on postane mecena.....samo moras znati stripati !!!!
VIDIMO SE POSLE MORAM NA TERAPIJU
Kao nisi jeo svinjetinu?\" Bila sam u BL i tamo jela sam odlicni cevap... Cevap je iz svinjetini, zar ne? ^)))))))
PIPO je zauvijek Bih konj marke dorat