Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar čiffutima nisu dovoljne količine plina koje im je isporučila firma SS !?
hahahah, navuko se na Qur\'an dzihadbosna stvarno nisi normalan
Hoce li ici vehabijski dobrovoljci iz BiH da brane cionisticki rezim od skore propasti?
Srećo moja \"obično\", eto pogledaj na primjer cijene energenata u Evropi pa ćeš jasno uočiti da su \"skupocijene političko-mafijaške kaste nedodirljivih bogova\" najmoćnije upravo u onim dijelovima Evrope koji imaju najjeftinije energente. Isto tako u Evropi najjeftinija žestoka alkoholna pića i najjeftiniji duvan su isto tako karakteristika mafijaških političkih sistema. Provjer i uvjeri se. I malkice pokušaj da razmišljaš. Napregni malkice svoje moždane vijuge.
Eh \"obicno\" ako se malkice više potrudiš da shvatiš situaciju u cijelome svijetu bilo bi ti jasno jednostavno pravilo: SVI SKUPOCJENI POLITIČKI MAFIJAŠI MANIPULIŠU NARODOM TAKO ŠTO MU OBEZBIJEDE JEFTINE ENERGENTE, JEFITIN DUVAN, JEFTINA ŽESTOKA ALKOHOLNA PIĆA. Jel ti jasno \"obicno\" ???
Hej \"obicno\" energetski sektor je okosnica skupocjene tvorevine \"izrael\" koja bi bez jeftinih energenata daleko teže obavljala proces etničkog čišćenja palestinaca (muslimana i hrišćana) ... jel kontaš ???
obicno sto zelis drugom poput bumeranga ti se vrati i obije o glavu... pamet u glavu narode bosne koju je izrael pomagao hranom lijekovima i parama tokom rata, za koju je lobirao da prestane rat i jos svasta nesta... pamet u glavu...
Odličan potez, ali nije dovoljan, jer tvorevina \"izrael\" ima još napojnih jedinica. Kako prekinuti ostale cjevovode ???
@OBILIC Obilicu, zasto bi bilo jednostavno kad moze komplikovano. Zasto bi bio opasac/kais kad moze, okolotrbusni pantalodrzac, ili pas/ker kad moze, okolokucno ajalo sa nadguznim mahalom.
Nije htjeo nego htio! Prvo pogledaj sebe pa kritikuj i ispravljaj drugog.
Cuj dvije explozije POGODILE cjevovod... Pa mislim stvarno... ima li iko pismen u vasoj redakciji?
E da je vise onih koji se \"navuku\"na Kur\'an pa da shvate ljepotu islama...
izvinite na idiotlucima jer sam ko mali ostao bez kiseonika a poslije se navuko na k.u.r.an!
Vjerovatno je \"inteligentni\" novinar htjeo da kaže plinovod.